ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Να… ενεργοποιήσει τις μεταγραφές

Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα

Εύη Χριστοδούλου

Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετωπίζουν αύριο τον Άρη ως τυπικά φιλοξενούμενοι, σε ένα παιχνίδι που «καίγονται» για βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της Λεμεσιανής ομάδας, όμως άπαντες οφείλουν να τα δώσουν όλα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, ότι καταφέρει να πάρει από το ματς θα είναι κέρδος, αφού κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Τις προηγούμενες μέρες, έγινε μια προσπάθεια να αποφορτιστεί η ομάδα, ώστε να παρουσιαστεί με καλύτερη ψυχολογία στο ματς που έρχεται.

Από την πλευρά του ο Μάριος Νικολάου, προετοίμασε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται για το αυριανό παιχνίδι, με τον Κύπριο τεχνικό να αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΛ.

Ο προπονητής της ομάδας, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να… ενεργοποιήσει όλες τις μεταγραφές Ιανουαρίου, αφού αποκτήθηκαν για να βοηθήσουν, ενώ παράλληλα, στοίχημα είναι και για τον ίδιο να καταφέρει να ανεβάσουν απόδοση παίκτες κλειδιά όπως ο Λεσοβόι, που στα τελευταία παιχνίδια βρίσκεται στον πάγκο λόγω παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος.

Η λογική λέει ότι θα δούμε στο αρχικό σχήμα των γαλαζοκιτρίνων τον Γκλάσβσιτς. Ο Σέρβος μέσος στο ντεμπούτο του έδειξε καλά στοιχεία, και η ΑΕΛ έχει μεγάλη ανάγκη από… ποιότητα στο παιχνίδι της. Από εκεί και πέρα, ο Στρούμια αναμένεται για ακόμη ένα ματς να βρεθεί στην εντεκάδα, ενώ ερωτηματικό είναι αν θα ξεκινήσουν και οι Τομάλα και Ζε Τούρμπο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νικολάου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Παπαφώτη και Ιμανισίμουε, αλλά και τον τιμωρημένο με κίτρινες κάρτες, Ζαχαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Απελπισία…

ΑΕΛ: Απελπισία…

Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, και το χειρότερο είναι ότι δείχνουν να μην μπορούν ...
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ