ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Καμορανέζι, Απόστολος, Μπαντία και προγραμματισμός

Το ξεκαθάρισμα του Ιταλού και το πλάνο της διοίκησης Πραστίτη για τη νέα χρονιά

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Στην Ανόρθωση μετά και το γεγονός πως η ομάδα και μαθηματικά βρίσκεται στην 1η θέση στο μυαλό βρίσκεται πλέον το θέμα προπονητή και η επόμενη χρονιά. 

Ο Μάουρο Καμορανέζι στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου ανέφερε πως αμέσως μετά το Πάσχα θα δώσει την απάντηση του στη διοίκηση και είναι κάτι που από πλευράς Ανόρθωση θέλει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό. Με τα υφιστάμενα δεδομένα που υπάρχουν και το γεγονός πως ο Ιταλός προπονητής προτάθηκε και σε άλλες ομάδες τόσο της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού φαντάζει δύσκολο να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας την επόμενη χρονιά. 

Φυσικά η διοίκηση της Ανόρθωσης έχει το εναλλακτικό της πλάνο και σίγουρα αυτό θα τεθεί σε εφαρμογή μόλις ξακαθαρίσει εντελώς το θέμα με τον Καμορανέζι. 

Η διοίκηση Κυριάκου Πραστίτη έχει στο μυαλό της την επόμενη χρονιά, στην οποία θα υπάρξει πλάνο οικονομικής εξυγίανσης της Ανόρθωσης, οικονομικό συμάζεμμα με μειωμένο μπάτζετ ακόμη και από τη φετινή σεζόν. 

Όπως είχαμε αποκαλύψει απ' το πρωί της Παρασκευής (11/04) με τη νέα χρονιά ο Αντώνης Χειλιμίντρης θα είναι μόνο στο διοικητικό συμβούλιο για να πάρει το πόστο του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Απόστολος Μακρίδης σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέραμε το βράδυ της ίδιας ημέρας (δες ΕΔΩ και ΕΔΩ). 

Το πλάνο της διοίκησης Πραστίτη είναι ξεκάθαρο καθώς θέλει να βάλει σε ένα πολύ σημαντικό πόστο έναν άνθρωπο που γνωρίζει ακράδαντα το κυπριακό ποδόσφαιρο και τα τελευταία δύο χρόνια έχει επιτελέσει ένα εξαιρετικό έργο στον Εθνικό έχοντας χαμηλό μπάτζετ στα χέρια του, όμως κατάφερε να φέρει παίκτες που κέρδισαν τα βλέμματα.

Τα περσινά παραδείγματα των Καμπρέρα, Ντράζιτς και τα φετινά των Φλόρες, Αντερέγκεν, Μπονέτο και κάποιων άλλων είναι απλά μία μικρή απόδειξη για τη δουλειά που κάνει ο Απόστολος Μακρίδης και το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο... 

Στην εξίσωση έρχεται να προστεθεί και ο Αντόνιο Πριέτο, ο οποίος παραμένει κανονικά στην Ανόρθωση, όμως ιεραρχικά θα είναι δεύτερος. Δηλαδή τον πρώτο λόγο στις μεταγραφές και γενικότερα θα έχει ο Απόστολος Μακρίδης σε συνεννόηση πάντα με τον πρόεδρο της ομάδας, Κυριάκο Πραστίτη. 

Στην περίπτωση που ο Μάουρο Καμορανέζι δεν παραμείνει στον πάγκο της Ανόρθωσης, ένα όνομα που παίζει δυνατά για τον πάγκο της "Κυρίας" είναι αυτό του νυν προπονητή του Εθνικού, Ντάβιντ Μπαντία (δες ΕΔΩ). 

Ο Ισπανός προπονητής έρχεται άμεσα να συνδεθεί με τον Απόστολο Μακρίδη, του οποίου ήταν η προσωπική του επιλογή φέτος για τον πάγκο του Εθνικού. Οι δύο τους κατάφεραν να παρουσιάσουν στο αγωνιστικό χώρο μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα με αισθητά χαμηλό μπάτζετ και να βλέπει μεγάλες ομάδες με διαφορά εκατομμυρίων στα μάτια και μάλιστα κάποιες εξ αυτών να τις κερδίζει. 

Το έργο που επιτέλεσαν Μπαντία και Μακρίδης στον Εθνικό φέτος δεν χωράει καμία αμφισβήτηση και είναι πέρα για πέρα λογικό εφόσον αποχωρήσει ο Καμορανέζι να τον διαδεχθεί ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος και γνωρίζει πολύ καλά το κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και έχει τις ικανότητες να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο. 

Σε κάθε περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις εορτές του Πάσχα όταν και ο Καμορανέζι θα δώσει την τελική του απάντηση αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση