ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άφωνος» στον αέρα ο Αρναουτογλου

Η Κλαυδία έβγαλε για πρώτη φορά τα γυαλιά της στην κάμερα και έπαθε πλάκα με την ομορφιά της

Beautiful People team

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Δευτέρας (7/4) η Klavdia. Η νεαρή τραγουδίστρια, που φέτος μας εκπροσωπεί στον διαγωνισμό της Eurovision με το κομμάτι «Αστερομάτα», μίλησε για την προετοιμασία της λίγο πριν πετάξει για τη Βασιλεία της Ελβετίας, ενώ εντυπωσίασε τον παρουσιαστή όταν της ζήτησε να βγάλει on camera τα χαρακτηριστικά γυαλιά μυωπίας που φοράει.

«Είσαι κούκλα, παιδί μου! Είσαι κούκλα έτσι! Έχεις πολύ στυλ με τα γυαλιά αλλά έτσι είσαι άλλος άνθρωπος», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκπληκτος.

Είπε 11 λέξεις και την «τελείωσε» Καταπέλτης ο Αρναούτογλου για την εμφάνιση της Αντωνά στα σκαλιά της Παναγίας της Τήνου

«Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Έχω από πολύ μικρή μία ανασφάλεια με τη μύτη μου και, όταν έβαλα τα γυαλιά στα 11, κάπως καλύφθηκε αυτό στο μυαλό μου. Έτσι τα υιοθέτησα, τα αγάπησα και τα συνήθισα», εξομολογήθηκε η Klavdia.

«Μια μέρα μετά τη Eurovision σίγουρα θα τη φτιάξω και για να μην πουν ότι με την προβολή έκανα πλαστικές, όχι, το θέλω από πολύ μικρή και δεν φταίει η προβολή», επισήμανε κλείνοντας το θέμα η νεαρή τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο στο 24:50:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Μία προσωπική ερώτηση ενόχλησε τον ηθοποιό.

Μπουρλότο!

Η προσωπική ερώτηση στον Γιάννη Αϊβάζη για την Μαρία Κορινθίου μετά τον χωρισμό τους τον εξόργισε!
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ