
Beautiful People team
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την απώλεια της πολυαγαπημένης της γιαγιάς και η Δανάη Παππά έκανε μια ακόμη ανάρτηση στα social media.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγιος έρωτας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Περασε ενας χρονος γιαγια..
Σαν εχτες εφυγες και σαν σημερα θα ειχες γενεθλια.. Και εχουν γινει τοσα πολλα στην ζωη μου, που αν τα μαθαινες θα ησουν περηφανη. Ισως τα βλεπεις, ισως χαιρεσαι, ισως.. εγω ομως δεν ακουω την φωνη σου, ουτε τα αστεια σου, και η ζωη συνεχιζεται και μεγαλωνω, αλλά δεν μεγαλώνεις πια μαζι μου, και αυτος ο πονος δεν θα φυγει ποτέ.. Σ´αγαπω για παντα»
Η ηθοποιός είχε γράψει ένα χρόνο πριν: «Είσαι, ήσουν και θα είσαι ο πιο αγαπημένος άνθρωπος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ που μου έμαθες τι σημαίνει πραγματική ανιδιοτελή αγάπη, που κράτησες τα πιο μεγάλα και τα πιο μικρά μου μυστικά. Λένε πως ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού, γι’ αυτό έστειλε τις γιαγιάδες.. και τώρα σε πήρε πάλι κοντά του.. Να βαλεις εκει πανω μια ταξη. Οπως εβαζες μεχρι και την τελευταια στιγμη στην οικογενεια μας».
Ύστερα, πρόσθεσε: «Είσαι, ήσουν και θα είσαι η δεύτερη μου μάνα. Θα σε θυμάμαι με ένα ποτήρι στο κεφάλι, να χορευεις γκρεμιστα γκρεμιστα ολα πια, να μιλας κορακιστικα και να δινεις κρυφά φαγητό στον σπίθα και εγω να κανω πως δεν σε βλεπω. Θα σε θυμαμαι να λες τα πραγματα οπως ειναι, και να μην φοβασαι τιποτα, παντα με σκερτσο! Για παντα δική σου Ζαζούκι μου, σ´αγαπάω. Ps.: Ξερεις τί πρεπει να πεις και σε ποιούς εκει πανω, δεν σε φοβάμαι».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.