ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη στην κηδεία της Ράνιας Ιωαννίδου

Το “Καφέ της Χαράς” ήταν εκεί για να την αποχαιρετήσει

Beautiful People team


Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί της και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου λένε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/03) το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Ράνια Ιωαννίδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Κρατώντας μερικά λουλούδια και φανερά συγκινημένοι, το δίδυμο Χάρη Ρώμα – Άννας Χατζησοφιά, ο τηλεοπτικός σύζυγός της και παπάς της σειράς “Το Καφέ της Χαράς”, Στέλιος Γούτης, ο Περικλής Λιανός και πολλοί άλλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου για να αποχαιρετήσουν τη φίλη και συνεργάτιδά τους, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τραγική φιγούρα, ο ένας από τους δύο γιους της, Παναγιώτης Θεοδόσης, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του ALPHA, ανέφερε συγκινημένος: “Δεν θα σταθώ στο πόσο ταλαντούχα ήταν και στο πόσο αγαπούσε το επάγγελμά της και τους συναδέλφους της. Θα ήθελα να σταθώ στο πόσο αγαπούσε τα παιδιά”, περιγράφοντας ένα αστείο περιστατικό από την παιδική του ηλικία.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον γιό της Ράνιας Ιωαννίδου ,Παναγιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

«Η ελευθερία του λόγου κάπου εδώ πρέπει να σταματήσει...»

«Απόψεις του 1845 στο 2025»

Η Ιωάννα Τούνη απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι χώρισε γιατί «σκεφτόταν τη δουλειά και τα ταξίδια»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ