ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεροντιδάκης: Απαντά για Παπαδημητρίου

Η πρώτη του αντίδραση μετά τις φήμες για σχέση

Beautiful People team

Στις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, αντέδρασε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, απάντησε στα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί, λέγοντας πως: «Δεν έχω να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω κάτι. Δεν απαντάω ποτέ σε φήμες. Δεν απαντάω ποτέ σε πράγματα που έχουν να κάνουν με προσωπικά δεδομένα», είπε χαρακτηριστικά.

Απάντησε σε αυτές τις φήμες έδωσε πρόσφατα και η Ντορέττα. «Σας ευχαριστώ πολύ! Σας φιλώ! Δεν με ενοχλεί που ασχολούνται με την προσωπική ζωή μου, το καταλαβαίνω αλλά δεν έχω να πω τίποτα. Σας ευχαριστώ, πολλά φιλιά σε όλους!»

Θυμίζουμε πως οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν με αφορμή το βίντεο που ανέβασε η Εβελίνα Νικόλιζα στο Instagram της, όπου φαίνεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο πάρτι γενεθλίων της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Τι συνέβη;

«Δεν έχω λόγια!»

Αναποδιά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη το Μεγάλο Σάββατο – Τι έγινε στο ταξίδι της με τον Μόργκαν για την Εύβοια;
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Οι κραυγές των πιστών μόλις εμφανίστηκε το Άγιο φως στον Ναό!

Χριστός Ανέστη

Το ανατριχιαστικό βίντεο του Ντάνου από τα Ιεροσόλυμα και την Αφή του Αγίου Φωτός
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
 Δίπλα του η Τάνια Μπρεάζου!

Μεγάλη ευλογία!

Ο Γιώργος Αμούτζας σήκωσε ξανά τον Επιτάφιο στην γενέτειρα του στον Ιασμό Ροδόπης
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ