ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Α.Σαμίου απαντά στον Ν.Μουρατίδη για το εσώρουχο

«Γεροντικές χυδαιότητες στην προσπάθεια να πει κάποιος κάτι πιπεράτο»

Beautiful People team

Η Άντζυ Σαμίου με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε στα όσα είπε για εκείνη ο Νίκος Μουρατίδης σχετικά με την μη ύπαρξη εσωρούχου σε εμφάνισή της, τονίζοντας πώς «δεν είπα ποτέ πως το έκανα για να παίρνουν μάτι οι πελάτες».

Ο μουσικός παραγωγός είχε αναφερθεί τόσο στην επιλογή της να πει το «Διθέσιο» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, όσο και στο φόρεμά της στην πίστα, το οποίο όπως είπε φορούσε δίχως εσώρουχο «για να πάρουν λίγο μάτι οι πελάτες».

Στην ανάρτησή της η Άντζυ Σαμίου αναφέρει χαρακτηριστικά πως έχει πει και δυσκολότερα τραγούδια από το «Διθέσιο» αλλά και πως πράγματι ποτέ δεν φορούσε εσώρουχο, όχι -όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος Μουρατίδης «για να πάρουν μάτι οι πελάτες» αλλά – γιατί «διέγραφε από το εσώρουχο».

Μάλιστα η τραγουδίστρια αποκαλύπτει και το περίφημο φόρεμα, στο οποίο αναφέρθηκε ο Νίκος Μουρατίδης.

Δείτε την ανάρτηση της:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Τι συνέβη;

«Δεν έχω λόγια!»

Αναποδιά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη το Μεγάλο Σάββατο – Τι έγινε στο ταξίδι της με τον Μόργκαν για την Εύβοια;
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Οι κραυγές των πιστών μόλις εμφανίστηκε το Άγιο φως στον Ναό!

Χριστός Ανέστη

Το ανατριχιαστικό βίντεο του Ντάνου από τα Ιεροσόλυμα και την Αφή του Αγίου Φωτός
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
 Δίπλα του η Τάνια Μπρεάζου!

Μεγάλη ευλογία!

Ο Γιώργος Αμούτζας σήκωσε ξανά τον Επιτάφιο στην γενέτειρα του στον Ιασμό Ροδόπης
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ