ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρ και μανία η Χρηστίδου για χωρισμό Τούνη – Αλεξάνδρου

«Νιώθω πολύ άβολα! Έφτασε να...»

Beautiful People team

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε μέσα από το Χαμογέλα και Πάλι τις φήμες χωρισμού ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την ευρεία αναπαραγωγή που υπήρξε από τα Μέσα.

«Μου έχει κάνει πολλή εντύπωση και δεν ξέρω σε ποιο άλλη περίπτωση θα γινόταν που συζητάμε ανοιχτά όλη την εβδομάδα για μία οικογένεια η οποία έχει ένα παιδί και δεν έχει βγει να πει κάτι, να ανακοινώσει κάτι, να ξεκαθαρίσει κάτι. Πώς αυτό το κάνουμε θέμα και το συζητάμε ανοιχτά. Με κάνει και νιώθω πάρα πολύ άβολα αυτή η ιστορία», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αναρωτιέμαι αν αυτό θα γινότανε και σε άλλα ζευγάρια ή αν γίνεται στο συγκεκριμένο ζευγάρι ή αν θεωρείται ότι έχουν δώσει τον χώρο. Το βλέπω όλη την εβδομάδα παίζει πολύ ανοιχτά, χωρίς να λένε οι άνθρωποι κάτι», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Mega.

«Ό,τι είναι είδηση ένας τέτοιος χωρισμός, είναι σε μια τέτοια life style εκπομπή. Αν είχε ανακοινωθεί, φυσικά και σε αφορά όταν υπάρχει είδηση. Όταν αυτό το πράγμα δεν το έχει επικοινωνήσει το ζευγάρι, αν ισχύει. Έφτασε στο σημείο να στείλει εξώδικο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου».

Δείτε τα όσα είπε στο βίντεο εδώ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

 Ο Γιώργος Μανίκας διατηρεί σχέση με τη μητέρα της Αλεξάνδρας Νίκα. Δείτε το μήνυμα που έγραψε στο Instagram...

«Ντροπή σου»

Ξέσπασε ο Γιώργος Μανίκας κατά της Τίνας Μεσσαροπούλου μετά τα όσα είπε για την Αλεξάνδρα Νίκα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ