ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τι έπαθε; Τιιι; Όχι, δεν ήξερα τίποτα»

Σοκαρισμένη η Πηνελόπη Πιτσούλη μόλις μαθαίνει τα μαντάτα για την Χρυσούλα Διαβάτη

Beautiful People team

Στα παρασκήνια του τηλεπαιχνιδιού «Τα Τετράγωνα των Αστέρων» εντόπισε την Πηνελόπη Πιτσούλη το συνεργείο της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γιο της, ο οποίος είναι ο σεναριογράφος της σειράς «Άγιος Έρωτας» μαζί με τη Στέλλα Βασιλαντωνάκη, και σοκαρίστηκε όταν πληροφορήθηκε on camera για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Χρυσούλα Διαβάτη.

Δύσκολες ώρες για την Χρυσούλα Διαβάτη Όσα είπε ο σύζυγός της Νικήτας Τσακίρογλου

«Ξανάρθα στα «Τετράγωνα των Αστέρων» μετά από πάρα πολλά χρόνια. Δεν θυμάμαι, ήταν το ’80-’81. Ξανασυναντηθήκαμε με τη Μαρία Αλιφέρη και στους «Πανθέους» πέρσι», δήλωσε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη για το γνωστό τηλεπαιχνίδι.

«Ο γιος μου γράφει τον «Άγιο Έρωτα». Νομίζω ότι τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Τον ρωτάω τι θα γίνει στη συνέχεια αλλά δεν μου λέει», παραδέχεται στη συνέχεια η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Τι έχει η Χρυσούλα; Τι; Πώς δεν είναι καλά; Θα την πάρω τηλέφωνο», απάντησε έκπληκτη η Πηνελόπη Πιτσούλη, όταν ενημερώθηκε για την υγεία της συναδέλφου της, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ κόντρα ανάμεσά τους.

Δείτε το βίντεο εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση