
Beautiful People team
Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής και YouTuber, Φειδίας Παναγιώτου, βρέθηκε καλεσμένος, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega με την Φαίη Σκορδά.
Μετά από όλο το χαμό που έγινε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο -δείτε εδώ τι έγινε- προς στο τέλος της συνέντευξης η σύντροφός του, Στυλιάνα, μπήκε στο πλατό για να κατευνάσει τα πνεύματα στο πλατό που θύμιζε μπαρούτι. Η εντυπωσιακή ξανθιά tiktoker ανέφερε πως γνώριζε τον Φειδία Παναγιώτου από τα πρώτα του live video στο Tik Tok.
«Τον στηρίζω πάρα πολύ. Είμαι 25 χρονών. Ο Φειδίας στο σπίτι είναι πολύ γλυκούλης, καμία σχέση με το πως είναι στην τηλεόραση. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά με κέρδισε το πείσμα που έχει», δήλωσε αρχικά η Στυλιάνα μόλις κάθισε στο πλάι του καλού της.
«Όταν γνωριστήκαμε ο Φειδίας ήταν γνωστός, απλά εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική, απλώς τον ήξερα σαν TikToker. Με είδε σε ένα live στο TikTok – γιατί και εγώ είμαι TikToker – και μου έστειλε μήνυμα. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στο σινεμά», συνέχισε η Στυλιάνα.
«Είναι πολύ όμορφο να έχεις κοινά ενδιαφέροντα με τον άλλον, ασχολούμαστε με τα social media και οι δύο…», δήλωσε ο Φειδίας με την Στυλιάνα να συμπληρώνει: «Η επικοινωνία μας είναι πολύ εύκολη γιατί ασχολούμαστε με τα ίδια πράγματα και έχουμε κατανόηση».
Ακόμη, μίλησε για τα σχόλια που λαμβάνει για τον σύντροφό της εξαιτίας του επαγγέλματός του: «Συνέχεια ο κόσμος μου μιλάει για τον Φειδία. Συνήθως μου λένε πολύ καλά πράγματα. Η αντιμετώπισή μου είναι ότι είμαι ευγενική, γιατί εμένα είναι ο άντρας μου», σχολίασε η Στυλιάνα.
Σε άλλο σημείο, η TikToker ανέφερε πως στηρίζει απόλυτα τον καλό της σε όποια απόφαση για την ζωή του και να πάρει, ενώ ο Ευρωβουλευτής περιέγραψε πόσο γλυκιά είναι η καλή του. «Συχνά μου στέλνει μηνύματα τύπου “μου λείπεις” ή “θα ήθελα να κοιμηθούμε μαζί απόψε”».
«Αυτή η σχέση που έχω με την Στυλιάνα είναι ό,τι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου. Μου δίνει τόση ζωντάνια…Είναι πολύ όμορφο να ξυπνάς δίπλα σε έναν άνθρωπο, με τόσα πολιτικά και σοβαρά θέματα που ασχολούμαι, μου βάζει χρώμα στη ζωή μου», ανέφερε ο Φειδίας Παναγιώτου.
Στη συνέχεια ανέφερε πως δέχεται απειλές για τη ζωή του, έχοντας προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες στην Αστυνομία.
«Παίρνω απειλές για να με σκοτώσουν, σε τόπους που έμεναν φίλοι μου έριχναν πέτρες στα σπίτια τους. Έχω κάνει κάποιες καταγγελίες στην Αστυνομία, αλλά είμαι εντάξει να πεθάνω…» είπε χαρακτηριστικά ο Φειδίας Παναγιώτου, ενώ κατέληξε για την εκλογή του ως Ευρωβουλετής: «Έπεσα στη μάχη ηρωικά. Προσπαθώ να παλέψω για εκείνα που πιστεύω με οποιοδήποτε τίμημα».
Δείτε το βίντεο: