ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτές είναι οι ερωτικές φαντασιώσεις των αντρών

Οι 4 πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις των αντρών, από τις πιο ριψοκίνδυνες μέχρι τις πιο light

must.com.cy

Η σεξουαλική φαντασία και η πραγματική σεξουαλική εμπειρία λειτουργούν σε διαφορετικά επίπεδα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στα ζευγάρια που προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Έρευνες δείχνουν ότι το 90% των γυναικών και το 96% των ανδρών έχουν καθημερινές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Ωστόσο, για τη συντριπτική πλειοψηφία και των δύο φύλων, οι φαντασιώσεις αυτές παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίας και δεν γίνονται ποτέ πράξη.

Οι λόγοι που οι φαντασιώσεις σπάνια εκφράζονται ή υλοποιούνται είναι πολλοί. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι ο φόβος της διατάραξης της ισορροπίας στη σχέση. Η ερωτική φαντασίωση μπορεί να ενέχει μεγάλο ρίσκο για τη σχέση, καθώς οι φαντασιώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν στοιχεία που φλερτάρουν με την απιστία ή που έρχονται σε αντίθεση με τις αξίες και τις προσδοκίες του συντρόφου.

Η μετάβαση από τον τέλειο κόσμο της φαντασίας στην ατελή πραγματικότητα είναι δύσκολη και συχνά αποτυγχάνει. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που τολμούν να μοιραστούν αυτές τις φαντασιώσεις με τον σύντροφό τους και να τις κάνουν πραγματικότητα. Ο φόβος της απόρριψης, της κρίσης ή ακόμη και της απώλειας της σχέσης λειτουργεί αποτρεπτικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο must 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχέσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X