ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άγριος καβγάς στις Φοινικούδες - Ένας τραυματίας

Εξετάζει την υπόθεση η Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Συμπλοκή κατά την οποία τραυματίστηκε ένα άτομο σημειώθηκε χθες βράδυ στη παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι γύρω στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου, υπήρξε συμπλοκή έξω από καφετέρια στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, μίας ομάδας νεαρών αλλοδαπών, με έναν 23χρονο επίσης αλλοδαπό.

Από τη συμπλοκή, η οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκλήθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τραυματίστηκε ένας ανήλικος ηλικίας 17 ετών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο ανήλικος φέρει εκδορές στο αριστερό μάγουλο, στο δεξί χέρι και βαθύ θλαστικό τραύμα τριχωτού κεφαλής όπου του έγινε συρραφή. Επίσης από τη συμπλοκή ο 17χρονος υπέστη τραύμα στον τένοντα του ποδιού και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διαφάνηκε ότι ο ανήλικος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από Στέγη στη Λεμεσό.

Ο 23χρονος, ο οποίος δεν έπαθε οτιδήποτε από τη συμπλοκή, κλήθηκε και μετέβη στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανακρίθηκε. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαφάνηκε ότι ο 23χρονος είναι αιτητής πολιτικού ασύλου και διαμένει στη Λάρνακα.

Σημειώνεται ότι από τη συμπλοκή των αλλοδαπών προκλήθηκαν ζημιές στον εξοπλισμό της καφετέριας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση