ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφοδος σε οικία 24χρονου - Τι εντόπισαν

Του πέρασαν χειροπέδες

Ποσότητα κάνναβης πέραν των 450 γραμμαρίων, καθώς και μικρή ποσότητα ρητίνης κάνναβης, εντόπισε χθες η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία 24χρονου, στη Λεμεσό. Ο 24χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένης πληροφορίας, γύρω στις 4μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο τον 24χρονο, έξω από την οικία του στη Λεμεσό. Στην κατοχή του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των €960, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησαν έρευνες τόσο εντός, όσο και στην αυλή της οικίας, όπου εντοπίστηκαν διάφορες ποσότητες ναρκωτικών, καθώς και δύο ζυγαριές. Συνολικά από τις έρευνες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 451,8 γραμμαρίων και ποσότητας ρητίνης κάνναβης, μεικτού βάρους 3,3 γραμμαρίων.

Ο 24χρονος επανασυνελήφθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση