ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φόνος Ανδρονίκου - Παραδέχθηκε ο εκτελεστής

Πρόσωπα «κλειδιά» ανάμεσα στους συλληφθέντες

24news team

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την εγκληματική ενέδρα που στήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 23 Απριλίου, στον δρόμο Παλαιχωρίου - Ανθούπολης, κατά του Δημήτρη Ανδρονίκου γνωστού ως «Δημητρούι», αφού άλλοι τρεις εκ των υπόπτων, μετά τον 42χρονο, παραδέχθηκαν ενοχή. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο δολοφόνος.

Ανάμεσα στους υπόπτους που παραδέχθηκαν ενοχή είναι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ο εκτελεστής, το άτομο που τις μέρες που προηγήθηκαν του φόνου παρακολουθούσε τις κινήσεις του θύματος αλλά και αυτός που φαίνεται να συντόνισε την εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται πως, ο 42χρονος παραδέχθηκε ενοχή σε προηγούμενη διαδικασία.

Πρόσωπα «κλειδιά» ανάμεσα στους συλληφθέντες

Οι διωκτικές αρχές θεωρούσαν από την πρώτη στιγμή πως έχουν πλέον στα χέρια τους πρόσωπα «κλειδιά». Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα, από μαρτυρίες που εξασφάλισαν οι ανακριτές της υπόθεσης φαίνεται πως ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστές είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Εκτέλεση με φόντο τον έλεγχο της νύχτας

Φόντο της εκτέλεσης Ανδρονίκου φαίνεται να είναι τον έλεγχο της νύχτας στη Λευκωσία και ως προς αυτή την κατεύθυνση εστίασαν οι έρευνες των διωκτικών αρχών.

Από την πρώτη στιγμή της απόπειρας φόνου οι ανακριτές, ήταν σχεδόν βέβαιοι πως πίσω από την εγκληματική ενέργεια βρίσκεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων της νύχτας που συχνά-πυκνά έχουν προστριβές μεταξύ τους, για θέματα προστασίας και άλλων διάφορων δραστηριοτήτων.

Οι διωκτικές αρχές εστίασαν εξ’ αρχής σε δύο σημεία, πρώτον στο ότι το «Δημητρούι», είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις μεταξύ αυτών και ξυλοδαρμών και δεύτερον στο γεγονός ότι το θύμα της απόπειρας ήταν στην ομάδα του δολοφονηθέντα Αλέξη Μαυρομιχάλη (Αλεξούι), που έπεσε νεκρός τον περασμένο Οκτώβριο, κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους ανακριτές.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έγκλημα: Τελευταία Ενημέρωση