ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το τραβάει στα άκρα ο Τουρκοκύπριος - Στοχοποίησε δύο Ελληνοκύπριες

Νέο βίντεο, μετά τον πανικό που προκάλεσε στη Λήδρας επειδή δεν του επετράπη η είσοδος στις ελεύθερες περιοχές

24news team

Στα άκρα το τραβάει ο Τουρκοκύπριος Cenk Hoca, στον οποίο προ ημερών δεν επετράπη η είσοδος από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές. Μετά τις φωνές του και το βίντεο που ανάρτησε στα social media, από το σημείο ελέγχου την οδό Λήδρας, προχώρησε την αντίδρασή του ένα βήμα παραπέρα.

Σε νέα του ανάρτηση σχετική με το περιστατικό, στο YouTube αυτή τη φορά, ο Cenk Hoca στοχοποίησε δύο γυναίκες, προβάλλοντας την εικόνα τους και τον ισχυρισμό του πως «μισούν τους Τούρκους και είναι ρατσίστριες στον μέγιστο βαθμό».

«Θα μιλήσω για τον ρατσισμό στην Κύπρο. Ρατσισμό εναντίον των Τουρκοκυπρίων που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα (όπως αποκαλεί τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός)», είπε αρχικά, χαρακτηρίζοντας εργαζόμενη στο σημείο διέλευσης και μια άλλη γυναίκα που επίσης διακρίνεται στη φωτογραφία ως «απίστευτα ρατσίστριες που πάντα προκαλούν εμπόδια και προβλήματα για όλους τους Τουρκοκύπριους που περνούν τα σύνορα».

Αρκετά σχόλια στην τουρκική γλώσσα τον επικροτούν. Κάποιοι του συστήνουν να ελέγξει αν έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης ή να παρουσιάσει αποδεικτικά έγραφα στην αγγλική γλώσσα ενώ άλλοι διαμαρτύρονται επειδή δεν παραχωρείται ταυτότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε παιδιά μεικτών γάμων.

Για να σχολιάσει Ελληνοκύπριος, προς τον Cenk Hoca, ότι «αν οποιοσδήποτε Έλληνας της Κύπρου προσπαθούσε να υψώσει τον τόνο της φωνής του στη μεριά των κατεχομένων, θα είχε συλληφθεί αμέσως».

«Η παραπληροφόρηση στα καλύτερά της»

Ένας άλλος χρήστης λογαριασμού στο YouTube, έγραψε προς τον Τουρκοκύπριο: «Η παραπληροφόρηση στα καλύτερά της. Έχω Τουρκοκύπριους φίλους και περνούμε τα σύνορα καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα γιατί ακολουθούμε τους νόμους της Κύπρου. Αυτό είναι ένα δόλωμα οργής. Δεν μπορείς να αποκαλείς κάποιον ρατσιστή επειδή κάνει τη δουλειά του. Αν δεν είσαι στο σύστημα δεν μπορεί να σε αφήσει να περάσεις. Δεν εξαρτάται από αυτούς. Να ανεβάζετε ένα βίντεο για να πλήξετε 2-3 υπαλλήλους είναι μίσος. Το "I am free" δεν καλύπτει το γεγονός ότι χρειάζεστε τα σωστά χαρτιά για να περάσετε».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X