ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αββακούμ: Βίντεο σοκ με εξορκισμό και το κακό... δαιμόνιο

Viral έχουν γίνει οι νέες αναρτήσεις αλλά και η αντίδραση του θεολόγου Θεόδωρου Κυριακού

24news team

Δεν έφταναν τα όσα ακούγονται τους τελευταίους μήνες αναφορικά με τους μοναχούς της Μονής του Οσίου Αββακούμ και την εξέλιξη της δίκης, πρόσφατα εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ένα βίντεο με εξορκισμό!

Τις τελευταίες δύο ημέρες έχει γίνει viral βίντεο που κυκλοφορεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με δήθεν «εξορκισμό» από μοναχό της μονής Οσίου Αββακούμ.

Τον «εξορκισμό», αναδημοσίευσε η «Ομάδα Στήριξης Πατέρων Οσίου Αββακούμ» από την ομάδα «Φίλοι Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ – Φτερικούδι». Στο βίντεο μάλιστα κάνει την… εμφάνισή του «δαίμονας» που προβλέπει τις εξελίξεις που θα ακολουθούσαν στην πολύκροτη υπόθεση... κατηγορώντας τον θεολόγο Θεόδωρο Κυριάκου.

Τι… είπε το δαιμόνιο
Η σελίδα του Facebook «Φίλοι Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ – Φτερικούδι» αναδημοσιεύει το βίντεο σημειώνοντας πως αυτό δημιουργήθηκε για να λάμψει η όλη αλήθεια για την αδικία και τα βάσανα που έχουν υποστεί οι Πατέρες της μονής».

Το βίντεο συνόδευσαν με το κείμενο:
«Η αγάπη και η στήριξη του κόσμου είναι κάτι που μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να μην τα βάζουμε κάτω και να συνεχίζουμε. Μας έχουν ενημερώσει φίλοι της σελίδας ότι στην πλατφόρμα του ΤikTok, άγνωστος χρήστης έχει δημιουργήσει μια σελίδα με το όνομα χρήστη foni.avvakoum και υπόσχεσαι να βοηθήσει στο να λάμψει η όλη αλήθεια για την αδικία και τα βάσανα που έχουν υποστεί οι Πατέρες της μονής μας. Ντοκουμέντα από εξορκισμούς που τέλεσαν οι Πατέρες της μονής μας τον Ιανουάριο όπου ακούγονται από το δαιμόνιο όλα όσα θα επακολουθήσουν τους επόμενους μήνες. Αν βλέπει αυτή την ανάρτηση ο δημιουργός της σελίδας αυτής θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά και να έχει την ευλογία του Θεού! Η κάθε βοήθεια των πιστών είναι ένα λιθαράκι δύναμης στον αγώνα που δίνουν οι Πατέρες μας αλλά και στο δρόμο προς την αλήθεια! Ο Θεός μαζί μας!»

Γελάει ο Θεόδωρος Κυριακού
Σε δηλώσεις του ο θεολόγος Θεόδωρος Κυριακού στην Εκπομπή Πρωτοσέλιδο ανέφερε ότι πρόκειται για ένα θέατρο του παραλόγου αφού - όπως υποστήριξε- δεν είναι εξορκισμός αλλά ασχολούνταν καθαρά μαζί του.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο κόσμος που το είδε γέλασε και γέλασα και εγώ ακόμη περισσότερο».

Δείτε το βίντεο: 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση