ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άφησαν άχρηστα υλικά σε διάδρομο ορόφου και ξέσπασε φωτιά

Η Πυροσβεστική Υπηρεία κλήθηκε για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κτίριο στη Λάρνακα

24news team

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για την κατάσβεση πυρκαγιάς, που προκλήθηκε σε κτίριο στη Λάρνακα, λίγη ώρα μετά τις 3:00 τα ξημερώματα, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος τύπου της δύναμης, Ανδρέας Κεττής.

Το κτίριο βρίσκεται επί της λεωφόρου Γρίβα Διγενή και η φωτιά εκδηλώθηκε στον έναν από τους ορόφους. Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι η πυρκαγιά ξέσπασε σε άχρηστα υλικά σε διάδρομο ορόφου και επεκτάθηκε σε φωταγωγό. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε η τοιχοποιία του κτιρίου και αριθμός ξύλινων πορτών εισόδων διαμερισμάτων ως επίσης οι κοινόχρηστοι χώροι και αριθμός διαμερισμάτων από τους καπνούς και τα θερμά αέρια.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε από τα μέλη της Πυροσβεστικής χρήση αναπνευστικών συσκευών, εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και εξαερισμός.

Σε συνεργασία με την Αστυνομία, έγινε προληπτική εκκένωση του κτιρίου και παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες από προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων λόγω εισπνοής καπνού σε μια γυναίκα και ένα παιδάκι το οποίο μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση