ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί θα λάβουν υποτροφία από το ΙΚΥΚ

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα

24news team

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (ΙΚΥΚ) ενημερώνει ότι o κατάλογος των προσώπων που εξασφάλισαν υποτροφία για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Κύπρο και στο εξωτερικό στη βάση ακαδημαϊκών, οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα www.cyscholarships.gov.cy.

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα σταλούν μέσω ταχυδρομείου στους/στις δικαιούχους/δικαιούχες επιστολές με λεπτομέρειες σχετικά με την παραχώρηση της υποτροφίας, καθώς και το συμβόλαιο που θα πρέπει να υπογράψουν.

Τα πρόσωπα που δεν κατέστη δυνατή η επιλογή τους για τη χορήγηση κρατικής υποτροφίας το ακαδημαϊκό έτος 2023/24 μπορούν, αν πληρούν τις προϋποθέσεις, να υποβάλουν ξανά αίτηση το ακαδημαϊκό έτος 2024/25. Προσωπικές επιστολές δεν θα αποσταλούν.

Τυχόν ενστάσεις κατά των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥΚ επιτρέπονται εντός προθεσμίας τριάντα (30) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας δημοσίευσης. Οι επιστολές θα πρέπει να απευθύνονται στην Επιτροπή Ενστάσεων και να υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email info@ikyk.mof.gov.cy.

Προς επανεξέταση θα προωθούνται μόνο οι ενστάσεις που θα αφορούν στη μοριοδότηση που έλαβε μία αίτηση. Γενικού περιεχομένου ενστάσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση