ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Clip News: Στην Κύπρο το παγκόσμιο συνέδριο FIBEP

Στη Λεμεσό θα διεξαχθεί φέτος το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Media Intelligence της FIBEP. Από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο θα εξετάσουν την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στους τομείς της επικοινωνίας, της επιχειρηματικότητας και της λήψης στρατηγικών αποφάσεων.

Η Clip News, κορυφαία εταιρεία Media Monitoring & Analysis σε Ελλάδα και Κύπρο, επέλεξε να φιλοξενήσει το συνέδριο στην Κύπρο ως ένδειξη της δέσμευσής της στην προώθηση και ανάπτυξη των υπηρεσιών Media Intelligence στην Κυπριακή αγορά. «Με τη συμπλήρωση δύο χρόνων παρουσίας μας στην Κυπριακή αγορά, η διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού παγκόσμιου event αναδεικνύει την αναγκαιότητα για σωστές, ολοκληρωμένες και τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες αποδελτίωσης και ανάλυσης, όπως αυτές που προσφέρει η Clip News,» ανέφερε η αντιπρόεδρος της εταιρείας και μέλος του ΔΣ της FIBEP, Κατερίνα Κεχαγιά.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο, από εταιρείες όπως Amazon, Reuters, Cyabra, Ketchum, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη, την κυβερνοασφάλεια και την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης στον τομέα της επικοινωνίας και των media.

Μεταξύ των κορυφαίων ομιλητών του συνεδρίου ξεχωρίζουν ο Επίτροπος Επικοινωνιών, Γιώργος Μιχαηλίδης, ο Κωνσταντίνος Καττιρτζής, Διευθυντής της Microsoft Κύπρου, ο Μιχάλης Σιριβιανός, Κοσμήτορας Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας του ΤΕΠΑΚ, εκπροσωπώντας το Μεσογειακό Παρατηρητήριο Ψηφιακών Μέσων (MedDMO), και ο Δημήτρης Ιωαννίδης, CEO της Purpose Communications.

Η FIBEP, η Διεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου, στην οποία η Clip News είναι μέλος από το 2002, αναγνωρίζεται για τον ηγετικό της ρόλο στον τομέα του Media Intelligence παγκοσμίως.

Η Clip News θα συμμετάσχει ενεργά καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, ενισχύοντας τη σύνδεση με τους κορυφαίους ηγέτες του χώρου και προάγοντας την καινοτομία στην επικοινωνία και την ανάλυση μέσων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση