ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διασωληνωμένος ο 42χρονος οδηγός του σκυβαλοφόρου

Διερευνά η Αστυνομία - Προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στον αυτοκινητόδρομο

Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 42χρονος οδηγός του σκυφαλοφόρου οχήματος που ενεπλάκη σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας πάρα την Μόνη 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Ο 42χρονος οδηγός, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου και να ανατραπεί.

Από το τροχαίο σκουπίδια και εξαρτήματα του σκυβαλοφόρου διασκορπίστηκαν εντός του δρόμου και ως εκ τούτου οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου είχαν κλείσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

Άνοιξαν οι λωρίδες

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, παρά τη Μονή, το οποίο είχε κλείσει λόγω ανατροπής φορτηγού, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το φορτηγό παραλήφθηκε από ρυμουλκό και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου δόθηκαν στην κυκλοφορία, που συνεχίζει πλέον κανονικά.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση