ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λεμεσός: Τους σκότωσαν και τους έκαψαν για ένα ηχείο 800 ευρώ

Υπό οκταήμερη κράτηση οι δύο συλληφθέντες - Βίντεο από πρατήριο τους «καίει»

24news team

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση διπλής δολοφονίας με τις απανθρακωμένες σορούς που διαπράχθηκε στην Επαρχία Λεμεσού με τους ανακριτές να έχουν ενώπιον τους σημαντικά στοιχεία για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος φαίνεται να ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η οικονομική διαφορά που είχαν θύματα και δράστες να ήταν ένα ηχείο αξίας 800 ευρώ.

Το deal μεταξύ των δύο πλευρών για την αγορά του συγκεκριμένου ηχείου φέρεται πως χάλασε με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου και να οδηγηθούμε στο διπλό φονικό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στα χέρια των ανακριτών βρίσκεται και βίντεο από πρατήριο το οποίο καταγράφει τους δύο συλληφθέντες ηλικίας 19 και 23 ετών να γεμίζουν βενζίνη ένα μπιτόνι.

Οι δύο ύποπτοι της διπλής δολοφονίας οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτησή τους.

Θυμίζουμε πως το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με την ταυτοποίηση του ενός θύματος. Πρόκειται για τον Αντρέα Κουζουπή, ηλικίας 39 ετών, από τον Αρακαπά, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο.

Όσον αφορά το δεύτερο θύμα του φρικαλέου εγκλήματος, οι διωκτικές Αρχές έχουν κατεύθυνση για την ταυτότητά του και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να εξακριβωθούν τα στοιχεία του.

Από τις έρευνες η μία σορός βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού και η δεύτερη στο πίσω κάθισμα. Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε από ιατροδικαστές στις δύο σορούς, διαπιστώθηκε ότι, ο θάνατος των δύο προσώπων προήλθε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση προκληθείσα από πυροβολισμό.

«Με μεθοδικότητα οι έρευνες»

Η ανακριτική ομάδα που συστάθηκε για τη διερεύνηση του διπλού φονικού εργάζεται με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό για ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου για το διπλό φονικό, δήλωσε σήμερα ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως «η ΑΔΕ Λεμεσού, μετά τη διάπραξη του φόνου εκ προμελέτης, με θύματα δυο πρόσωπα, στο πλαίσιο των εξετάσεων, αξιολόγησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συγκεκριμένες πληροφορίες σε σχέση με την πιο πάνω εγκληματική ενέργεια».

«Η ανακριτική ομάδα συνεχίζει με μεθοδικότητα τις έρευνες στη βάση συγκεκριμένης αξιολόγησης όλων των πληροφοριών, των δεδομένων και των στοιχείων, με στόχο την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου, το οποίο, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, είναι αρκετό και η ολοκλήρωση του πρέπει να γίνει με προσεκτικό τρόπο, αλλά και επαγγελματισμό», συμπλήρωσε.

Υπογράμμισε, παράλληλα ότι «έχει ιδιαίτερη σημασία για την ΑΔΕ και την Αστυνομία γενικότερα, ότι στη βάση αξιολόγησης των πληροφοριών, σε πολύ σύντομο χρόνο είχαμε αυτά τα αποτελέσματα, για ένα σοβαρό έγκλημα» και διαβεβαίωσε ότι «από πλευράς δικής μας και της ανακριτικής ομάδας θα γίνουν όλες εκείνες οι εξετάσεις έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση