ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φειδίας: Ξεσηκώνει μαθητές για διαδήλωση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι φυλακισμένοι έχουν κινητά τηλέφωνα - Αν παίξουμε ξύλο θα μας κόψουν το χέρι;»

24news team

Εκδήλωση διαμαρτυρίας των μαθητών, αύριο στις 13:00, στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία, είπε ότι διοργανώνει ο Φειδίας Παναγιώτου, κατόπιν συνεννόησής του με μαθητικά συμβούλια, όπως ανέφερε.

Μιλώντας στο «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, ο ευρωβουλευτής σημείωσε πως «θα διαδηλώσουμε με τους μαθητές για την απόφαση της απαγόρευσης των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία, για να στείλουμε το μήνυμα, ότι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να μας ρωτούν».

Σχολιάζοντας την απόφαση για τα κινητά, ο Φειδίας Παναγιώτου ανέφερε πως «είμαι πολύ λυπημένος. Αντί να πηγαίνουμε ένα βήμα μπροστά, η υπουργός και ο πρόεδρος, πάμε ένα βήμα πίσω. Από την υπουργό δεν εισακο΄συτηκα. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους μαθητές να βγουν στην κοινωνία. Έχει κάποιον από εμάς που δεν είναι με το κινητό στο χέρι;».

Πρόσθεσε πως «το πρόβλημα είναι ότι δεν ρώτησαν τους μαθητές για κάτι που τους αφορά. Το να αναγκάζεις κάποιον δεν φέρνει πάντα αποτέλεσμα. Αν παίξω ξύλο εγώ και εσύ (απευθυνόμενος στον Νικήτα Κυριάκου), θα μας κόψουν το χέρι;».

Ο Φειδίας Παναγιώτου έκανε και την εξής σύγκριση: «Οι φυλακισμένοι, από ότι μαθαίνω, έχουν κινητά τηλέφωνα. Οι μαθητές έχουν πιο λίγα δικαιώματα από τους φυλακισμένους. Ξυπνούν το χάραμα, πάνε σε ένα κλουβί, σηκώνουν το χέρι για να πάνε τουαλέτα. Οι μαθητές δεν είναι χαρούμενοι».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση