ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φονικό Ορμήδειας: Τα βλέμματα «στραμμένα» στο Δικαστήριο

Οδηγείται ενώπιον δικαστή για προσωποκράτηση

24news team

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται την Πέμπτη (27/6) ο φερόμενος δράστης της υπόθεσης ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε στις 25/06/2024, στην Ορμήδεια (Έδαφος Βρετανικών Βάσεων), φέρεται να παραδόθηκε στις Αρχές, με σκοπό εξασφάλισης διατάγματος προσωποκράτησής του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται στα όσα θα ακουστούν στην αίθουσα του δικαστηρίου από πλευράς του 45χρονου Ελληνοκύπριου, αν επιλέξει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Επίσης, αναμένεται να γίνουν γνωστά νέα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση, όπως και μαρτυρίες. 

Θυμίζουμε ότι ο φερόμενος δράστης, ενώ αναζητείτο από το βράδυ που διαπράχθηκε το φονικό, αυτός ήταν άφαντος ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές.

Τα γεγονότα

Το άγριο φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 25 Ιουνίου, σε συνεργείο βαφής αυτοκινήτων, έξω από την Κοινότητα Ορμήδειας. Το θύμα Ελληνοκυπριακής καταγωγής, έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Το συνεργείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα ανήκει στον φερόμενο δράστη.

Νεκρός από τα πυρά, σ΄υμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, έπεσε ο Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης, 52 ετών από το Παραλίμνι.

Σύμφωνα με λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας πλέον, θύμα και δράστης φέρονται να γνωρίζονταν αρκετά καλά, αφού ο πρώτος μάλιστα, ήταν ένα πρόσωπο που βοηθούσε στο συνεργείο του δεύτερου, χωρίς όμως να θεωρείται πως απασχολείται πλήρως επαγγελματικά εκεί.

Σημαντική λεπτομέρεια που γίνεται γνωστή και αφορά την σχέση των δύο ανδρών, αλλά και πιθανότατα να ξεκαθαρίζει λίγο την υπόθεση του φονικού, είναι ότι το θύμα φέρεται να είχε οικονομικές απαιτήσεις από τον φερόμενο δράστη.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και ήδη οι ανακριτές περισυνέλλεξαν στοιχεία και τεκμήρια. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X