ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η τοποθέτηση Αστυνομίας για την καταγγελία οπαδού AμεΑ για επίθεση

«Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται στο βίντεο να υπάρχει κάτι»

24news team

Τοποθετήθηκε η Αστυνομία για την καταγγελία ΑΜΕΑ φιλάθλου της ΑΕΛ για επίθεση και ξυλοδαρμό από αστυνομικούς και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της δύναμης, Χρίστο Ανδρέου δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως προκύπτει κάτι.

Κληθείς να σχολιάσει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και φέρει αστυνομικούς να χτυπούν οπαδό της ΑΕΛ σε αναπηρικό καροτσάκι ο κ. Ανδρέου είπε ότι στην Αστυνομία έχουν δει το εν λόγω βίντεο και πως εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται στο εν λόγω βίντεο να υπάρχει κάτι σε ό,τι αφορά επίθεση στο συγκεκριμένο άτομο ή να έχει πέσει το αμαξίδιο στο έδαφος όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σημείωσε ωστόσο πως υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο υπέβαλε σχετικό παράπονο για επίθεση από την Αστυνομία και πρόσθεσε πως όταν υπάρχουν καταγγελίες εναντίον μελών της Αστυνομίας αυτές διερευνώνται από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας (ΑΑΔΙΠΑ).

Τι υποστηρίζει ο φίλαθλος της ΑΕΛ

Ο Χάρης Γεωργίου, που είναι το πρόσωπο το οποίο καταγγέλλει την επίθεση από αστυνομικούς, μίλησε στην εκπομπή του «ΑΛΦΑ», «ΑΛΦΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», αναφέροντας τους ισχυρισμούς του.

«Φεύγοντας από το γήπεδο, ο συνοδός μου και τα άλλα παιδιά που ήταν μαζί μου, με πήραν προς το αυτοκίνητο που έχει χώρο στάθμευσης αναπήρων» ανέφερε, προσθέτοντας, «όταν έφθασα στο αυτοκίνητο είχε ήδη ξεκινήσει η πορεία του Αίαντα προς οπαδούς, μαζί με ουλαμό της Αστυνομίας», είπε.

Ο κ. Γεωργίου συνέχισε: «Λέω του γιου μου και των άλλων παιδιών που ήταν μαζί μου, επειδή είμαι δυσκίνητος και είναι δύσκολο να φυλάξω τα πράγματα μου γρήγορα, πάρτε με προς τον τοίχο του σχολείου, να μπούμε στην γωνιά και να μην δώσουμε αφορμή για το οτιδήποτε».

«Ο Αίαντας μας κατάβρεξε με χημικό, γιατί δεν είναι απλώς νερό που ρίχνουν. Στην πορεία των αστυνομικών με έριξαν κάτω από το τροχοκάθισμα και με χτύπησαν με ασπίδα και με ρόπαλα», σημείωσε φανερά εκνευρισμένος ο κ. Γεωργίου.

«Ήταν βάναυση η βία τους σε ένα άτομο που καθόταν σε τροχοκάθισμα. Δεν άκουγαν τίποτα, ούτε καταλάβαινα τι έκαναν. Ήμουν σε τροχοκάθισμα, δεν ήταν κάτι που δεν ήταν εμφανές», ενώ αναφέρθηκε εκ νέου ότι αστυνομικοί που συνόδευαν τον Αίαντα χτυπούσαν όποιο έβρισκαν μπροστά τους χαρακτηρίζοντας την πράξη των αστυνομικών απαράδεκτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση