ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η viral ανάρτηση του Βύρα για τον Ed Sheeran, η αποθέωση και το κράξιμο

Δρ Κυριαζής για Λάρνακα: Είσαι με τα εσώρουχα και αποφασίζεις να φορέσεις γραβάτα

24news team

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες αναρτήσεις επωνύμων στα social media, κατά την εβδομάδα που πέρασε, προήλθε από τον δήμαρχο Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα, με αφορμή τη live εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Ed Sheeran.

Στην ανάρτησή του, ο Ανδρέας Βύρας έγραψε τα ακόλουθα:

«Gia sou Larnaca!». Με αυτές τις 3 λέξεις ξεκίνησε τη συναυλία του στη Λάρνακα ο καταπληκτικός Ed Sheeran στη μεγαλύτερη ίσως συναυλία που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

«Gia sou Larnaca» φορώντας μια μπλούζα με το όνομα της πόλης μας. LARNACA.

Και κάπως έτσι η πόλη μας μπήκε για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων. Των μεγάλων συναυλιών. Με ονόματα παγκόσμιας φήμης όπως ο υπερταλαντούχος Ed Sheeran.

Μια διοργάνωση η οποία προσέλκυσε στη Λάρνακα επισκέπτες από όλη την Κύπρο αλλά και από δεκάδες χώρες του εξωτερικού οι οποίοι επισκέφθηκαν την πόλη μας για να απολαύσουν την τελευταία συναυλία της παγκόσμιας περιοδείας του Mathematics Tour.

Και με απλά μαθηματικά, η αξία της Λάρνακας πολλαπλασιάζεται. Κι αυτό μας κάνει όλους περήφανους.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια

Η ανάρτηση του δημάρχου Λάρνακας συγκέντρωσε έναν αριθμό θετικών αντιδράσεων που άγγιξε τις δύο χιλιάδες. Παράλληλα, αρκετές δεκάδες ήταν και τα σχόλια πολιτών οι οποίοι παρότι έγραψαν τα καλύτερα για το καλλιτεχνικό μέρος της συναυλίας, τόνισαν τη δυσαρέσκειά τους για τον χώρο της συναυλίας και άσκησαν κριτική στους διοργανωτές για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων για τα σκουπίδια.

Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα ακόλουθα:

«Από καλλιτεχνικής άποψης πολύ καλή η συναυλία. Από πλευράς διοργάνωσης πολύ κακή εικόνα. Σκουπίδια παντού με καμιά προσπάθεια ανακύκλωσης για τα χιλιάδες πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια, ουρές παντού και πολλή-πολλή χώμα δυστυχώς».

«Συμφωνούμε σε όλα εκτός από το ότι ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας μας έχει εκθέσει παγκοσμίως! Χώματα και βρωμιά παντού! Κρίμα! Για να οργανώνεις τέτοιων διαστάσεων συναυλίες πρέπει να έχεις και τους κατάλληλους χώρους και σωστή οργάνωση που και στα δυο είμαστε πολύ πίσω!».

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι συμφώνησαν με τις πιο πάνω διαπιστώσεις όμως δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι διαφώνησαν.

«Συναυλίες και show να είναι καλά»

Κάποιοι άλλοι πολίτες επέλεξαν να δουν το θέμα αλλιώς, με ενδεικτικό το εξής σχόλιο: «Το ότι όλοι οι δρόμοι της πόλης μας είναι τριτοκοσμικοί γεμάτοι λακκούβες ,το ότι τα αυτοκίνητα μας καταστράφηκαν δεν πειράζει, οι συναυλίες και τα show να είναι καλά, αυτά μετράνε. Έχει δρόμους που είναι κλειστοί πάνω από 6 μήνες και προκαλείται συμφόρηση στους παράδρομους ούτε αυτό μετρά... Οι συναυλίες πάνω από όλα».

Αιχμηρή θέση του δρ Μάριου Κυριαζή

Τη δική του, αιχμηρή θέση, με αφορμή την ανάρτηση του δημάρχου Λάρνακας, διατύπωσε και ο επιστημονικός διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Γεροντολογίας, δρ Μάριος Κυριαζής. Δείτε την:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση