ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί 29χρονος για υπόθεση κατοχής πέραν των 22kg κάνναβης

Επεισοδιακή η σύλληψή του

ΚΥΠΕ

Διάταγμα προσωποκράτησης οχτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για 29χρονο, ο οποίος συνελήφθηκε την Πέμπτη, για υπόθεση κατοχής πέραν των 22 κιλών κάνναβης.

Ο 29χρονος οδηγούσε όχημα σε περιοχή της Λευκωσίας, το οποίο ανακόπηκε από την Αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης για έλεγχο. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος ανευρέθηκαν 20 νάιλον συσκευασίες κλειστές αεροστεγώς, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους, 22 κιλών και 838 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σημειώνεται ότι κατά την ανακοπή του οχήματος του 29χρονου, αυτό συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να υποστούν υλικές ζημιές.

Συμπληρώνεται ότι ο 29χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε ιατρικών εξετάσεων και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Την Παρασκευή οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εκδόθηκε διάταγμα κράτησής του για οχτώ μέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση