ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετακινήθηκε το φορτηγό και δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος

Το φορτηγό όχημα ανατράπηκε γύρω στις 14.30 και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα και στο παγκέτο του δρόμου, ενώ το φορτίο του διασκορπίστηκε στο οδόστρωμα και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας

ΚΥΠΕ

Δόθηκε στην κυκλοφορία, στις 21.30, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού παρά τον Άγιο Τύχωνα, το οποίο είχε κλείσει μετά από ανατροπή φορτηγού οχήματος και την πτώση μεγάλου όγκου χαλικιών, που μεταφερόταν με το φορτηγό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το φορτηγό όχημα ανατράπηκε γύρω στις 14.30 και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα και στο παγκέτο του δρόμου, ενώ το φορτίο του διασκορπίστηκε στο οδόστρωμα και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να κλείσει για την τροχαία κίνηση ο αυτοκινητόδρομος.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, που διοχετευόταν προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, μέσω της εξόδου προς τον Άγιο Τύχωνα, ενώ οι οδηγοί μπορούσαν να επιστρέψουν στον αυτοκινητόδρομο, μέσω της εισόδου στην περιοχή Μουτταγιάκας.

Την ίδια ώρα, γίνονταν ενέργειες για μετακίνηση του φορτηγού με ρυμουλκό όχημα και για καθαρισμό του δρόμου, αναφέρει η Αστυνομία, προσθέτοντας ότι, με τον καθαρισμό αρχικά της δεξιάς λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου από τα χαλίκια που είχαν διασκορπιστεί στο οδόστρωμα, η δεξιά λωρίδα δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 17.00, ενώ παρέμενε κλειστή για την κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Το φορτηγό όχημα μετακινήθηκε εκτός του δρόμου και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος και δόθηκε στην κυκλοφορία, γύρω στις 21.30 και η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση