ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τριμίκλινη: «Από βεγγαλικά ξεκίνησε η πυρκαγιά» (pic, vids)

Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας, 24/6 στην επαρχία Λεμεσού, μεταξύ των κοινοτήτων Λάνειας - Τριμίκλινης.

Στο σημείο, σύμφωνα με ενημέρωση από το Τμήμα Δασών επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ τα εναέρια μέσα σταμάτησαν τις ρίψεις λόγω του σκότους.

Τη σοβαρότητα της κατάστασης αποδεικνύουν φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύουν πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Σε δηλώσεις του στο ΣΙΓΜΑ και Στις «Τομές στα Γεγονότα», ο κοινοτάρχης της Τριμίκλινης, Ανδρέας Ορφανός, ανέφερε «δυστυχώς είχαμε μια πυρκαγιά, η οποία φαίνεται να ξεκίνησε από κάποιους νεαρούς που ασχολούνταν με βεγγαλικά», προσθέτοντας «Η Αστυνομία διερευνά το θέμα, είναι πολύ σοβαρό διότι η καταστροφή είναι τεράστια». 

Η ανακοίνωση του Τμήματος Δασών

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Δευτέρα 24/06/2024 και ώρα 16:55, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης. Επιχειρούν, επίσης έντεκα πτητικά μέσα πυρόσβεσης τα οποία πραγματοποιούν τις τελικές ρίψεις πριν από τη δύση του ήλιου.

Στην περιοχή κατευθύνονται επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης, για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

 

*Βίντεο από kitasweather και Atlas Fireteam

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση