ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντόρος με την ανάρτηση της Νιόβης - «Ε αφού είναι κλινήρης η μάμμα σου...»

Έρευνα διέταξε ο Υπουργός Εσωτερικών

24news team

Ντόρος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανάρτηση της ηθοποιού Νιόβης Χαραλάμπους, η οποία καταγγέλλει απαξιωτική συμπεριφορά από λειτουργό της Επαρχιακής Διοίκησης, με τον οποίο επικοινώνησε για αίτημα έκδοσης δελτίου ταυτότητας των γονιών της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε: «Λυπάμαι πραγματικά για αυτόν τον τόπο... Χρειάστηκε να μιλήσω με την Επαρχιακή Διοίκηση για να ανανεώσω τις ταυτότητες των ηλικιωμένων πια γονιών μου. Μεγάλη απροθυμία, γραφειοκρατία, πολλά νεύρα. Είμαι μόνη σε αυτό το νησί που οι γονείς της είναι ανήμποροι να πάνε αυτοπροσώπως και να κάνουν τη δουλειά τους; Αναρωτιέμαι».

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση σημειώνει επίσης: «Δεν είναι δυνατόν, ούτε είναι ανθρώπινο, να μιλάει τόσο απαξιωτικά κάποιος υπεύθυνος και να μου λέει "Ε αφού είναι κλινήρης η μάμμα σου τι θέλεις την ταυτότητα;"».

Μετά την δημοσιοποίηση της ανάρτησης, από την ηθοποιό, ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, έδωσε οδηγίες για διερεύνηση του περιστατικού, τονίζοντας ότι η απάντηση του λειτουργού ήταν απαράδεκτη.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση