ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσουρούλης: Αυτός είναι ο «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος»

Δημοσίευσε το όνομα και τη φωτογραφία του φερόμενου διαχειριστή - Η προφητεία του Αβέρωφ

24news team

Όπως από χθες υποσχέθηκε, ο Χρύσανθος Τσουρούλης, αποκάλυψε σήμερα ποιος κρύβεται πίσω από το parody account «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος». Όπως έγραψε στο Χ ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της Τηλεόρασης, ΣΙΓΜΑ, το άτομο πίσω από τον  «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος» είναι ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο Γιώργος Πετρίδης, είναι επίσης φερόμενος αδελφός του πρώην προέδρου της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης και γνωστού επικοινωνιολόγου Ανδρέα Πετρίδη. 

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο Χ. Τσουρουλης ο φερόμενος διαχειριστής του parody account προδόθηκε με ένα πόστ του από τον Πωμό της Πάφου η οποία περιελάμβανε στοιχεία που οδήγησαν μετά από έρευνα στο RocketReach στον Γιώργο Πετρίδη. Στη συνέχεια, μετά από έξι λεπτά, σύμφωνα πα΄ντα με τον Χρύσανθο Τσουρούλη η συγκεκριμένη φωτογραφία αντικαταστάθηκε χωρίς τη λεπτομέρεια που οδήγησε στην ταυτοτοποίηση του Γιώργου Πετρίδη.

Η ανάρτηση του Χρύσανθου Τσουρούλη: 

Στη συνέχεια ο Χρύσανθος Τσουρούλης έγραψε ότι το προφίλ του Γιώργου Πετρίδη διαγράφηκε ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον αδελφό του Γιώργου Πετρίδη, χωρίς να πει όμως λεπτομέρειες:

 

Η προφητεία Αβέρωφ

Σημειώνεται πως τα αρχικά GP τα είχε αρχικά αναφέρει ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε δική του ανάρτηση τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε μάλιστα είχε θεωρηθεί πως εννοούσε τον Γιώργο Παμπορίδη και χρειάστηκε η διευκρίνιση από τον Αβέρωφ Νεοφύτου ότι ο GP δεν είναι ο Γιώργος Παμπορίδης αλλά ένας Ελληνοκύπριος που ζει στην Αμερική. Όπως είχε γράψει τότε πρόκειται για «αγνό και πετυχημένο Κύπριο. Που νοιάζεται για τον τόπο του. Αλλά διάφοροι κυπριακά παράσιτα βουτηγμένα στον βούρκο, του στέλνουν λανθασμένες πληροφορίες για να αποπροσανατολίζουν».

Προσπάθεια να θολώσει τα νερά; 

Από την πλευρά του ο διαχειριστής του λογαριασμού «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος» στο Χ μετά τις πρώτες αναρτήσεις του Χρύσανθου Τσουρούλη απάντησε με τρόπο που θεωρήθηκε πως ίσως να προσπαθούσε να θολώσει τα νερά. 

Στην ανάρτηση έγραψε πως όποιος του στέλνει υλικό για δημοσίευση θα πρέπει να ελέγχει ότι δεν φαίνεται το email του ή άλλο προσωπικό στοιχείο στη φωτογραφία και μετά να του... ζητούν ευθύνες: 

 

 

Ποιοι του έδιναν έγγραφα υπουργείων;

Η αποκάλυψη του Χρύσανθου Τσουρούλη προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις. Κάποιος σχολίασε ότι ο διαχειριστής του λογαριασμού θα πρέπει να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για όσα κατά καιρούς έγραψε ενώ άλλος διερωτήθηκε: 

«Όλα έχουν την εξήγηση τους.Το παράξενο είναι ποιός τον τροφοδοτούσε με αλληλογραφίες και έγγραφα υπουργείων.Κάποιοι κρύβονται πίσω του;»

Ο Ανδρέας Πετρίδης είχε γράψει με αφορμή τη συνέντευξη του «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος» στον Πολίτη:

 

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση