ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποκαλύψεις: Ποιος είναι τελικά πίσω από το ψευδώνυμο Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος;

Ο Χρύσανθος Τσουρούλης δεσμεύτηκε να αποκαλύψει την Τρίτη το όνομά του

24news team

Κανονικός τουϊτεροπόλεμος έχει ξεσπάσει στα σόσιαλ μίντια με επίκεντρο την ταυτότητα του ατόμου που κρύβεται πίσω από το parody account στο Χ (πρώην Twitter) «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος».

Τα αποκαλυπτήρια του συγγραφέα των αναρτήσεων που προκαλούν εδώ και καιρό μεγάλες συζητήσεις φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη. Ήδη ο Χρύσανθος Τσουρούλης αποκάλυψε τα αρχικά ΓΠ του φερόμενου ως συγγραφέα των αναρτήσεων.

Ο Χρύσανθος Τσουρούλης, ο οποίος ως γνωστόν σχολιάζεται καθημερινά με ποικίλους χαρακτηρισμούς από τον «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος»  έγραψε τη Δευτέρα ότι την Τρίτη θα προβεί σε αποκαλύψεις.

«Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία στους ανοιχτούς μας λογαριασμούς. Κατανοώ και τον πανικό και την(παιδική)προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Εγώ επώνυμα, εσύ για ακόμα λίγο, με μάσκα και εκτοξευτήρες λάσπης και ανοησιών» έγραψε απευθυνόμενος στον «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος».

Είχαν προηγηθεί άλλες σαφέστατες αναφορές του Τσουρούλη για τον ίδιο, όπως: 

«Όταν συνηθίσεις να ζεις στο σκοτάδι για να κάνεις αλητείες,να διαδίδεις ψεύδη και να εκτοξεύεις λάσπη πουλώντας "ψευδοεπανάσταση του καναπέ" ΔΕΝ αντέχεις το Φως και τη στιγμή της αλήθειας που κάποια στιγμή σε ανταμώνει.Καλή τύχη ΓΠ, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς...» και:

«Συνεχίζει την αλητεία,τα ψεύδη και τη λασπολογία ο μασκοφόρος της βρομιάς και της δυσωδίας.Χωρίς ίχνος ντροπής επειδή βρέθηκε στα δυο στενά γράφει αρλούμπες με λίγη δόση αληθοφάνειας.Ας τον ρωτήσει κάποιος λοιπόν τι χαμπάρια εκεί στη Roc...h; Γνωριζουν τα "κατορθώματα" του;»

Έδωσε επίσης ενδείξεις για την ταυτότητα του διαχειριστή του parody account γράφοντας:

«Όταν εκτός από θρασύδειλος είσαι και κουτοπόνηρος, νομίζεις ότι μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα και καταλήγεις να γράφεις αρλούμπες "ξεκαρφώματος". Γελάνε και τα ντουβάρια μαζί σου. ΥΓ Μα έσβησες και το προφίλ στο Rocketreach εσύ ο ατρόμητος;».

Και ενώ ο ίδιος ο διαχειριστής του λογαριασμού στο Χ δεν έχει ακόμα αντιδράσει για το θέμα της ταυτότητάς του, το Χ… βράζει. Πόλλοι είναι οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης (επώνυμοι ή κρυβόμενοι πίσω από ψευδώνυμα) να αποκαλύψει «εδώ και τώρα» το όνομα του «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος».

Από όσα συνάγονται από τον ιδιόμορφο «διάλογο» στο Χ, εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο διαχειριστής του λογαριασμού να μην είναι και ο «εγκέφαλος» πίσω από όσα γράφονται για επώνυμους της κυπριακής πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Ενδέχεται, σύμφωνα με κάποιες αναφορές πίσω από το ψευδώνυμο του «Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικος» να κρύβεται μια ομάδα από 3-4 άτομα και ένας από αυτούς να είναι ο αδελφός του Γ.Π. τον οποίο υποδεικνύει ο Χρύσανθος Τσουρούλης.

Σε κάθε περίπτωση η αυριανή ημέρα θα φέρει νέα φουρτούνα στο X και κορυφώνει την αγωνία πολλών που θέλουν διακαώς να μάθουν την ταυτότητα του συγγραφέα ή των συγγραφέων των αναρτήσεων. 

Κάποιοι μάλιστα, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα, ήδη ετοιμάζονται και για αγωγές.

Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία…

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση