ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ποινή φυλάκισης έξι χρόνων σε 24χρονο - Έφερε ναρκωτικά με το ταχυδρομείο

Έφερε περισσότερα από τρία κιλά κάνναβη

Ανακοινώσεις

Ποινή φυλάκισης διάρκειας έξι χρόνων επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου σε άντρα ηλικίας 24 ετών, τον οποίο έκρινε ένοχο μετά από εκδίκαση υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο. Η υπόθεση αφορούσε στην κατοχή ποσότητας κάνναβης βάρους τριών κιλών και 156 γραμμαρίων.

Η ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε μετά από έλεγχο που έγινε από τις Τελωνειακές Αρχές τον Σεπτέμβριο, 2023, σε ταχυδρομικό πακέτο που αφίχθηκε από το εξωτερικό σε ταχυδρομείο της επαρχίας Αμμοχώστου. Ακολούθως ενημερώθηκε η Αστυνομία, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Στις 05 Σεπτεμβρίου, παρουσιάστηκε στο ταχυδρομείο, γυναίκα ηλικίας 19 ετών, ως η παραλήπτρια του δέματος. Αφού το παρέλαβε, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα, από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ. Η 19χρονη είχε αφιχθεί στο σημείο με όχημα ΤΑΞΙ, στο οποίο επέβαινε και ο 24χρονος, ο οποίος την ίδια μέρα, επίσης συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν στην ποσότητα κάνναβης, διαπιστώθηκε ότι ήταν καθαρού βάρους τριών κιλών και 156 γραμμαρίων.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση