ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έξαλλος ο Τριανταφυλλίδης με τον Φειδία: «Ντροπή σου παλιόπαιδο»

Δείτε τι εξόργισε τον δικηγόρο

24news team

Έξαλλο έκανε τον δικηγόρο, Κρις Τριανταφυλλίδη, φωτογραφία του ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, στην οποία, όπως σημειώνει ο νομικός, τον είδε να χαλαρώνει σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας με ναργιλέ.

Ο κύριος Τριανταφυλλίδης μέσω ανάρτησής του, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς τον Ευρωβουλευτή, γράφοντας, «Φειδία είδα τη φωτογραφία σου να απολαμβάνεις τη ζωούλα σου και το ναργιλέ σου σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας μας. Δεν φταίει κανένας άλλος. Εμείς όλοι φταίμε που στιγμιαία παρασυρόμαστε από καραγκιόζηδες όπως εσένα. Λόγω της ηλικίας σου θα εκφραστώ όπως σου αξίζει. Ντροπή σου παλιόπαιδο. Ντροπή σου. Λίγος σεβασμός δεν βλαφτεί. Αλλά ξέχασα…. Δεν σε έμαθαν ιστορία! Δεν ξέρεις τι έγινε το 1974 στη Κύπρο! Στην Ευρωβουλή με το παχουλό μηνιάτικο βρήκες όμως το δρόμο να πας! Ευτυχώς τα πέντε χρόνια της θητείας σου περνούν γρήγορα και πάλι εδώ θα είμαστε. Κλείνω όπως περίπου άρχισα: Ντροπή σου ρε….».

 

Η εν λόγω τοποθέτηση του κύριου Τριανταφυλλίδη συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια με κάποιους εκ των χρηστών να υπερθεματίζουν τα όσα αναφέρει ο νομικός και κάποια να τάσσονται απέναντί του, θυμίζοντάς του άλλα παρόμοια περιστατικά τα οποία όπως του επισημαίνουν, ο ίδιος δεν σχολίασε. Να σημειωθεί πως, αρκετοί είναι και αυτοί που ζητούν να δουν τη φωτογραφία που απεικονίζει τον Φειδία Παναγιώτου σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας. 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση