ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρατηριούχοι: Πότε πρόλαβαν και έβαλαν αύξηση;

«Έχουν ακριβύνει τα πάντα στα κατεχόμενα εκτός από τα καύσιμα για να λειτουργούν ως κράχτης και να μας παίρνουν τα λεφτά»

24news team

Πολύ πιο νωρίς από το αναμενόμενο άρχισαν οι αυξήσεις των τιμών στα καύσιμα κίνησης, σύμφωνα με τον σύνδεσμο των πρατηριούχων. Μια τοποθέτηση που παραπέμπει στις εταιρείες εισαγωγής των πετρελαιοειδών στην Κύπρο.

Ο εκπρόσωπος των πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μιλώντας στο «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, έθεσε επί της ουσίας το ερώτημα, πότε πρόλαβαν να παραλάβουν φορτία με τις αυξημένες τιμές και να τα διαθέσουν, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχει κάποια αύξηση στο πετρέλαιο αλλά ας μας απαντήσει το Υπουργείο Εμπορίου που είναι αρμόδιο για τους ελέγχους: Μόλις έχει ανέβει λίγο το πετρέλαιο, σε δύο μέρες είχαμε αυξήσεις;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος των πρατηριούχων.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να συζητηθεί η διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου απάντησε: «Καταλαβαίνουμε ότι είναι το πολιτικό κομμάτι αλλά πρέπει να βρεθεί μια λύση με τα καύσιμα από τα κατεχόμενα. Όσα περισσότερα οδοφράγματα τόσες περισσότερες ουρές για καύσιμα. Τι θα γίνει, θα διαλύσουμε εντελώς τις δουλειές μας;».

30-40 σεντς το λίτρο φθηνότερα

Ανέφερε επίσης ότι τα καύσιμα στα κατεχόμενα είναι πάντα 30 με 40 σεντς το λίτρο φθηνότερα από ότι οι τιμές στις ελεύθερες περιοχές. «Έχουν ακριβύνει τα πάντα στα κατεχόμενα εκτός από τα καύσιμα για να λειτουργούν ως κράχτης και να μας παίρνουν τα λεφτά. Και μας παίρνουν πολλά λεφτά», υπογράμμισε.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση