ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πυρά Φαίδωνος: «Ναρκωτικά και πορνεία ανηλίκων»

Ξέσπασε ο δήμαρχος Πάφου μετά την πυρκαγιά σε δομή ασυνόδευτων

24news team

Πυρ και μανία ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, μετά την χθεσινή πυρκαγιά που ξέσπασε σε δομή ασυνόδευτων ανήλικων, με τον ίδιο να αναφέρεται σε ανεπάρκεια τους κράτους.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση και στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση», είπε: «Εδώ και 2.5 χρόνια λειτουργεί παράνομα μια δομή ανηλίκων. Με βάση τα διεθνή πρότυπα και τις υποχρεώσεις δεν μπορεί να δημιουργείται μόνιμη δομή φιλοξενίας σε ξενοδοχειακή μονάδα που έχει και θέμα με τις άδειές της».

Ο κ. Φαίδωνας ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στα προβλήματα που σημειώνονται στην δομή με καβγάδες και συμπλοκές με ρόπαλα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, φιλοξενούμενοι στη δομή δένουν κουρτίνες και σεντόνια στα παράθυρα από το 3ο όροφο για να κατεβαίνουν κάτω.

Σημείωσε επίσης πως παλαιότερα έχουν σημειωθεί περιστατικά εμπορίας ναρκωτικών αλλά και πορνείας. Πρόσθεσε ακόμα πως υπάρχουν πληροφορίες για πορνεία αντρών και εκμετάλλευση ανηλίκων σε ομόφυλες σχέσεις.

Ερωτηθείς αν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές ο δήμαρχος Πάφου απάντησε: «Τα ξέρουν όλα»

«Την ξενοφοβία και τον ρατσισμό δεν είναι οι απλοί πολίτες που την αυξάνουν, αλλά η ανεπάρκεια του κράτους» υπογράμμισε, ενώ αποκάλυψε ότι οικογένειες βάζουν τα σπίτια τους σε πώληση στην εν λόγω περιοχή.

 Δείτε τις δηλώσεις του Δήμαρχου Πάφου

Θυμίζουμε πως η πυρκαγιά ξέσπασε χθες το το πρωί σε "Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων" σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο με την  Πυροσβεστική να ανταποκρίνεται με δύο πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεσή της.

Λόγω της φωτιάς οι διαμένοντες εκκένωσαν τον χώρο χωρίς να κινδυνεύσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση