ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τελικά αλλάζει ο καιρός; Πότε αναμένονται βροχές (Live Εικόνα)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ανακοινώσεις

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται κυρίως από το Σάββατο.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια και σε βορειοανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί προοδευτικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά στα δυτικά παράλια και στα βορειοανατολικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Σταδιακά οι νεφώσεις τοπικά θα αυξηθούν και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και πιθανόν στα νοτιοανατολικά. Κατά διαστήματα, θα εμφανίζονται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια και στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα θα καταστεί λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια, ενώ κατά διαστήματα θα εμφανίζονται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο και την Κυριακή, αναμένονται από το μεσημέρι και μετά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό, στα βόρεια και στα ανατολικά. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Τα φαινόμενα αργά το απόγευμα σταματούν και οι όποιες μεμονωμένες βροχές, κατά τις βραδινές και πρωινές ώρες, περιορίζονται στα παράλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμαίνεται πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια περίπου, για να κυμαίνεται πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση