ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση ο 27χρονος

Για την υπόθεση έκρηξης σε αυτοκίνητο

ΚΥΠΕ

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα τέθηκε ο πέμπτος συλληφθέντας για υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και συγκεκριμένα ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα προσωποκράτησης διάρκειας τεσσάρων ημερών, εναντίον άντρα ηλικίας 27 ετών, ο οποίος συνελήφθη για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στις 4 Ιουλίου, στην Λευκωσία.

Ο 27χρονος ύποπτος συνελήφθη χθες, από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Το πρωί σήμερα, το Επαρχιακό Δικαστήριο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του, διάταγμα τετραήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου, εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος είχε τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας άντρα 60 ετών, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λευκωσίας.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και τελούν υπό οκταήμερη κράτηση, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 31, 39 και 42 ετών. Άλλο ένα πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη και τελούσε υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση, απολύθηκε χθες, χωρίς να κατηγορηθεί στο παρόν στάδιο. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση