ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τους «τσίμπησε» η ΥΚΑΝ με 9kg κάνναβης και όχι μόνο! Φωτογραφίες

Υπό 8ήμερη κράτηση δυο ύποπτοι

ΚΥΠΕ

Διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον δυο προσώπων, 31 και 26 ετών, τα οποία συνελήφθηκαν, ως ύποπτα, μετά τον εντοπισμό περίπου εννέα κιλών ναρκωτικών ουσιών, το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:00, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο τον 26χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 157 γραμμάρια κάνναβης, 38 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με ίχνη κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 1.520 ευρώ, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα 31χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, εννιά περίπου κιλά κάνναβης, 52 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, 1001 κροτίδες, πέντε φωτοβολίδες, δύο πυρσοί και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Εξάλλου, σε έρευνα και στην οικία του 26χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 20 κροτίδες και το χρηματικό ποσό των 4.100 ευρώ.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση τους.

Εναντίον τους εξετάζεται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Η ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση