ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στον Πρωταρά - Πνίγηκε σε πισίνα 7χρονο κοριτσάκι

Υπό διερεύνηση τα αίτια της τραγωδίας

ΚΥΠΕ

Κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα μετά από περιστατικό πνιγμού σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά.

Όπως ανέφερε ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «το μεσημέρι της Κυριακής 4 Αυγούστου, κοριτσάκι ηλικίας 7 ετών, εντοπίστηκε αναίσθητο σε πισίνα ξενοδοχείου στον Πρωταρά, όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του. Το παιδί ανασύρθηκε από παρευρισκόμενους από την πισίνα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επανήλθε».

Πρόσθεσε ότι «το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου κατά τη μεταφορά της παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να τοποθετηθεί στον αναπνευστήρα. Ωστόσο 10 λεπτά μετά τις δύο σήμερα τα ξημερώματα η επτάχρονη απεβίωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου».

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το κοριτσάκι αναίσθητο στην πισίνα του ξενοδοχείου, διερευνώνται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση