ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό - Τον μαχαίρωσε στην κοιλιά

Θύμα 29χρονος, θύτης 23χρονος

ΚΥΠΕ

Ενώπιον δικαστηρίου οδηγείται 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, από το ΤΑΕ Λεμεσού, ως ύποπτος για τον τραυματισμό 29χρονου με μαχαίρι. Το θύμα νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:00 λήφθηκε πληροφορία ότι ένας 29χρονος μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσηλευτήριο της πόλης, με τραύματα στην κοιλιά, που προκλήθηκα από μαχαίρι. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος τραυματίστηκε ενώ βρισκόταν στην αυλή της οικίας 23χρονου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην συγκεκριμένη οικία, στα Πολεμίδια, όπου εντόπισαν τον 23χρονο. Ερωτηθείς σχετικά, αυτός φέρεται να ανέφερε ότι, ενώ καθόταν στην αυλή, τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο 29χρονος, του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν στο πρόσωπο. Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του υπόπτου, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, πρόταξε μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον 29χρονο στην κοιλιά.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ οδηγείται σήμερα ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής του, σε σχέση με υπόθεση απόπειρας φόνου.

Ο 29χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση