ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά η κα Ανδριάνα για Dao: «Και εγώ κλαίω αλλά δεν συγκινήθηκε κανένας»

Δείτε το σχόλιο της μητέρας του αδικοχαμένου Θανάση Νικολάου

24news team

Θύμα της επίθεσης των μασκοφόρων στα επεισόδια της προηγούμενης Παρασκευής στη Λεμεσό, ήταν η Dao. Η γυναίκα, της οποίας κατέστρεψαν με τόσο μένος το μαγαζί, έγινε δέκτης πολλών μηνυμάτων υποστήριξης, ενώ η σελίδα «Μοναδικοί άνθρωποι» πήρε μια συγκινητική πρωτοβουλία να στηρίξει οικονομικά τη συγκεκριμένη οικογένεια, μέσα από διαδικτυακό έρανο που ξεκίνησε, ώστε να καλυφθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξαναφτιαχτεί η επιχείρηση.

Τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σχολίασε με ανάρτησή της η κα Ανδριάνα Νικολάου. Η χαροκαμένη μητέρα του άτυχου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, τοποθετήθηκε λέγοντας:

«Με όλο τον σεβασμό προς τη γυναίκα και με το δίκαιο της έκλαιγε! Αλλά έκλαιγα και εγώ απαρηγόρητα και κλαίω ακόμα, 18 ολόκληρα χρόνια, για το παιδί μου που σκότωσαν άδικα και όχι για μαγαζί που ξαναφτιάχνεται και δεν συγκλονίστηκε και ούτε συγκινήθηκε κανένας για την απώλειά μου που δεν θα ξαναδώ το παιδί μου που το σκότωσαν στα καλά καθούμενα με μαρτυρικό θάνατο και καταστράφηκε η ζωή μου, παλεύοντας να μάθω τουλάχιστον την αλήθεια. Αυτή είναι η χώρα της αδικίας και της επιλεκτικότητας που ζούμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση