ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αδιανόητο έγκλημα: 19χρονος σκότωσε δύο γυναίκες - Αποκεφάλισε τη μία

Ο βασικός ύποπτος είχε σχέση στο παρελθόν με τη μία κοπέλα και τώρα συνδεόταν με την άλλη

Δύο νεαρές γυναίκες δολοφονήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη, με διαφορά μάλιστα 30 λεπτών ενώ ο βασικός ύποπτος αυτοκτόνησε, ανακοίνωσαν οι αρχές. Οι δύο γυναίκες, η Αϊσενούρ Χαλίλ και η Ικμπάλ Ουζουνέρ, και ο ύποπτος, ονόματι Σεμίχ Τσελίκ, ήταν όλοι 19 ετών, ανέφερε το κυβερνείο της Κωνσταντινούπολης.

Η Sabah μεταφέρει πληροφορίες ότι ο νεαρός ήταν στο παρελθόν σε σχέση με μία από τις κοπέλες και σήμερα με την άλλη.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ο δράστης αποκεφάλισε την Ουζουνέρ σε έναν από τους προμαχώνες της πόλης, στα βυζαντινά τείχη, από τους οποίους στη συνέχεια πήδηξε και σκοτώθηκε.

 

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 16:00. Όπως αποκαλύφθηκε, ο νεαρός κρεοπώλης περίπου μισή ώρα νωρίτερα είχε δολοφονήσει βάναυσα την Χαλίλ, που ήταν η νυν σύντροφός του.

Ο πατέρας του Τσελίκ, αναφέρει ακόμη η Sabah, είπε ότι ο γιος του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε εισαχθεί για θεραπεία.

Η Τουρκία συγκλονίζεται από τη μάστιγα των δολοφονιών γυναικών: μια τουρκική οργάνωση καταμέτρησε 290 δολοφονίες από τις αρχές του έτους και περισσότερους από 160 «ύποπτους θανάτους», τους οποίους οι αρχές έχουν καταγράψει ως αυτοκτονίες ή δυστυχήματα.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, επτά δολοφονίες γυναικών διαπράχθηκαν σε μία μονάχα ημέρα σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Τουρκία αποσύρθηκε το 2021 από τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και τη μάχη κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, την επονομαζόμενη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η οποία επιβάλλει στις αρχές να ερευνούν και να τιμωρούν τη βία σε βάρος των γυναικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση