ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασταμάτητο τρολάρισμα σε Τραμπ για τους... μετανάστες που τρώνε σκυλιά

Πήρε «φωτιά» το «X»

24news team

Χαμό προκάλεσε η αναφορά του Ντόναλντ Τραμπ στο ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις με την πλατφόρμα «X» να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά.

«Τρώνε τα σκυλιά. Τρώνε τις γάτες. Τρώνε τα ζώα των ανθρώπων που ζουν εκεί», ανέφερε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος με αφορμή το μεταναστευτικό αφού όπως υποστήριξε ο ίδιος οι μετανάστες από την Αϊτή που ζουν στο Οχάιο, απαγάγουν και τρώνε ζώα. 

Ωστόσο ο συντονιστής της συζήτησης από το ABC διέψευσε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών μετά και από την αντίδραση της Κάμαλα Χάρις που χαρακτήρισε ακραία τη θέση του ανθυποψηφίου της. 

«Το ABC επικοινώνησε με τον δήμαρχο του Σπρίνγκφιλντ, ο οποίος μας είπε ότι δεν υπάρχει καμία βάσιμη καταγγελία για ισχυρισμούς ότι ζώα κακοποιούνται ή τραυματίζονται από άτομα που ανήκουν στις κοινότητες των μεταναστών» είπε ο δημοσιογράφος με τον Τραμπ, ωστόσο, να επιμένει λέγοντας ότι «μου το είπαν, μου είπαν "μας τρώνε τα ζώα"».

Οι δηλώσεις του Τραμπ πυροδότησαν ένα χωρίς προηγούμενο τρολάρισμα για τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ. Πρώτο και καλύτερο το δικό του επιτελείο δημοσιοποίησε μια εικόνα του Τραμ να περιβάλλεται από γάτες και παπάπιες μέσα στο αεροσκάφος τουμε στόχο να κατευνάσει τις αντιδράσεις:

 

Βομβαρδισμός εικόνων

Και ακολούθησε... βομβαρδισμός αναρτήσεων με κολάζ εικόνων όπου ο Τραμπ εμφανίζεται μαζί με κατοικίδια. Πολλές από αυτές μάλιστα έγιναν και με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης...

Ένας χρήστης του «X», έγραψε: «Σώστε τις γάτες, σώστε τις πάπιες ψηφίστε Τραμπ!». Άλλος σημείωσε: «Αν ο Τραμπ δεν πει ψέματα απόψε θα φάω την γάτα μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση