ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτός είναι ο 52χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγο και τα παιδιά τους

Πώς έγινε το οικογενειακό μακελειό

Τραγωδία σημειώθηκε στη Σαρδηνία της Ιταλίας με το οικογενειακό μακελειό που έκανε ένας 52χρονος, καθώς δολοφόνησε τη μητέρα του, τη σύζυγο, τις δύο κόρες, έναν γείτονα και τραυμάτισε σοβαρά του δύο γιους του, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας πέθανε.

Δράστης είναι ο 52χρονος Ρομπέρτο Γκλεμπόνι που ήταν εργάτης σε τοπική βιομηχανία και χρησιμοποίησε στις δολοφονίες ένα αθλητικό πιστόλι διαμετρήματος 7,65mm που κατείχε νόμιμα.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα Rai News τα αίτια του μακελειού παραμένουν αδιευκρίνιστα, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν στα στάδια του χωρισμού. Γείτονες που μίλησαν σε ιταλικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν για προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ περιέγραψαν ως «φιλήσυχο τον δράστη».

«Δύο μέρες πριν χάλασε το αυτοκίνητο μου και ο Ρομπέρτο μού έδωσε το δικό του, μέχρι να επισκευάσω το αμάξι μου, χωρίς να το ζητήσω. Ποτέ δεν περίμενα από εκείνον κάτι τέτοιο. Δεν έδειχνε τέτοιος άνθρωπος», είπε ένας γείτονας του δράστη.

 

Ο Ρομπέρτο Γκλεμπόνι

Πώς έγινε το έγκλημα

Οι αρχές προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ της οικογενειακής τραγωδίας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δίνουν μια εικόνα για τον τρόπο που τελέστηκε το έγκλημα.

Η σφαγή φέρεται να ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Ιχνουσά. Εκεί ο 52χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του και τη μεγάλη τους κόρη, ενώ στη συνέχεια σκότωσε τη μικρότερη και πυροβόλησε τους δύο γιους του, με ορισμένους να αναφέρουν ότι μόνο ο ένας επιβίωσε.

Στη συνέχεια, δολοφόνησε τον αδερφό της σπιτονοικοκυράς του, ο οποίος άκουσε τους πυροβολισμούς και έτρεξε σε βοήθεια.

Η σύζυγος του Ρομπέρτο Γκλεμπόνι και η μικρή τους κόρη

Έπειτα, έφυγε από το σπίτι και επισκέφθηκε την ηλικιωμένη μητέρα του, στην οποία έριξε μια φορά στο κεφάλι, όσο εκείνη ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Μετά από αυτό τον φόνο λοιπόν, έστρεψε το πιστόλι στο κεφάλι του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Τα αίτια παραμένουν αδιευκρίνιστα, με γνωστούς των θυμάτων να υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις της οικογένειας ήταν καλές. Μάλιστα, η μεγάλη του κόρη Μαρτίνα, είχε αποφοιτήσει από τη νομική πριν λίγο καιρό και είχε αφιερώσει τη διατριβή της στον πατέρα της, γράφοντας: «Την αφιερώνω στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου. Τον άνθρωπο που με στήριξε στα δύσκολα και ήταν πάντα εκεί για εμένα».

Η Μαρτίνα, μεγάλη κόρη του Ρομπέρτο Γκλεμπόνι

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση