ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Την βίασα γιατί… δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!»

Συγκλονιστικές καταθέσεις στο δικαστήριο

Το ότι κατέληξε να κάνει σεξ με τη γυναίκα του Πελικό, γιατί δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παραδέχτηκε κυνικά ένας από τους άνδρες που κατηγορείται ότι βίασε τη Ζιζέλ.

Ο 37χρονος, Andy Rodriguez, πατέρας δύο παιδιών, είναι ένας από τους 50 άνδρες που βίασαν την Ζιζέλ Πελικό, αφού πρώτα ο σύζυγός της και πλέον γνωστός ως «τέρας της Αβινιόν» της έδωσε ηρεμιστικά, για να την ναρκώσει.

Ο άνδρας που εργάζεται σε ένα αγρόκτημα είπε στο δικαστήριο της Αβινιόν ότι ήταν αλκοολικός από τα 14 του και τακτικός χρήστης κοκαΐνης, ενώ παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με τη Ζιζέλ, χωρίς όμως να παραδέχεται τον βιασμό.

Ο Rodriguez, όπως πολλοί από τους άλλους κατηγορούμενους, ισχυρίζονται ότι δεν είχαν ιδέα ότι ήταν ναρκωμένη και υπέθεσαν ότι όλα ήταν μέρος ενός «σεναρίου συναίνεσης» μεταξύ της Πελικό και του συζύγου της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στην κατάθεσή του ο Rodriguez περιέγραψε πως είχε μια εμπειρία ανταλλαγής συντρόφων, πριν συναντήσει τον Πέλικο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018 στο σπίτι του στο Μαζάν, κοντά στην Αβινιόν.

«Ήμουν σε ένα μπαρ, όταν με πλησίασε ένας άντρας και μου είπε: «Αρέσεις στη γυναίκα μου, θα ήθελες να κοιμηθείς μαζί της όσο εγώ παρακολουθώ;», είπε και συμπλήρωσε: «Συμφώνησα και συνέβη το ίδιο βράδυ. Συνάντησα τον Πελικό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω».

«Είχα τσακωθεί με τα αδέρφια μου εξαιτίας της συνήθειάς μου να πίνω και να παίρνω ναρκωτικά, οπότε πήγα στο σπίτι του Πελικό», ανέφερε.

Ωστόσο, κατέθεσε ότι δεν είχε ποτέ καμία πρόθεση να βιάσει την κυρία Πελικό.

Κατά τη δίκη έγινε γνωστό ότι εκείνη την εποχή ο Rodriguez ήταν 31 ετών και παντρεμένος με δύο παιδιά, ενώ η κυρία Ζιζέλ ήταν 66.

Ο Rodriguez συνέχισε: «Είχα κάνει μπάνιο, είχα βάλει aftershave, είχα ετοιμαστεί. Μια ώρα μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Coco.fr, ήμουν στο σπίτι του».

Καθώς έδινε την κατάθεσή του, η Ζιζέλ άκουγε προσεχτικά, κουνώντας περιστασιακά το κεφάλι της, έχοντας δίπλα της τον γιο της, Νταβίντ.

Στην απέναντι πλευρά της αίθουσας του δικαστηρίου, σε ένα γυάλινο κουβούκλιο καθόταν ο Ντομινίκ, ντυμένος με ένα απαλό γκρι φλις. Βάζοντας το δάχτυλο στο μάγουλό του, παρακολουθούσε τη διαδικασία.

Κάποια στιγμή ο Νταβίντ έφυγε από την αίθουσα του δικαστηρίου και ο Πελικό κοίταξε προς τον γιο του, αλλά αυτός τον αγνόησε.

Εν τω μεταξύ, το δικαστήριο έχει πυροδοτήσει μια διαμάχη, στέλνοντας email σε μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν την υπόθεση και ζητώντας τους να θυμούνται ότι «η δικαστική αρχή πρέπει να είναι σε θέση να εκτελέσει την αποστολή της ελεύθερη από κάθε πίεση, σε πλήρη ανεξαρτησία».

«Η δίκη πρέπει να διεξαχθεί σε ένα ήρεμο κλίμα που ευνοεί την εκδήλωση της αλήθειας και τον σεβασμό των δικαιωμάτων των εμπλεκομένων μερών», συμπληρώνεται.

Ένας εκπρόσωπος της τοπικής ένωσης δημοσιογράφων του δικαστικού ρεπορτάζ απάντησε: «Μπορείτε να μας πείτε σε ποιες πιέσεις αναφέρεστε; Και αν αυτές οι πιέσεις οφείλονται στη συμπεριφορά των παρόντων δημοσιογράφων ή στο έργο που παράγουν; Κάτι που δεν τολμώ να φανταστώ…».

Την περασμένη εβδομάδα, η Nadia El Bouroumi, μια δικηγόρος που εκπροσωπεί δύο από τους κατηγορούμενους, βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της να χορεύει την επιτυχία των Wham «Wake Me Up Before You Go Go».

Αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση του τίτλου του τραγουδιού και της μεθόδου του Πελικό να ναρκώνει τη γυναίκα του και αντίθετα επέμεινε ότι στόχευε τους επικριτές της.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση