ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Βασάνισε, δολοφόνησε και διαμέλισε τα δύο υιοθετημένα παιδιά της

Έκρυψε τα λείψανα μέσα σε ένα καμένο βαρέλι

Μια μητέρα συνελήφθη κατηγορούμενη για τον βασανισμό και τη δολοφονία των δύο υιοθετημένων παιδιών της, τα οποία διαμέλισε και έκρυψε μέσα σε ένα καμένο βαρέλι, ενώ τα κρατούσε σε άθλιες συνθήκες και όσο βρίσκονταν στη ζωή.

Κατηγορούμενη είναι η Avantae Deven, που συνολικά είχε υιοθετήσει πέντε παιδιά από τρεις κομητείες της Βόρειας Καρολίνας, τρία αγόρια που είχαν συγγένεια μεταξύ τους και δύο κορίτσια, που δεν είχαν συγγένεια εξ αίματος. Θύματά της είναι ο 15χρονος Blake και η 10χρονη αδερφή του, London.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας toofab.com έγραψε ότι η υπόθεση ξεκίνησε το 2022, όταν ένα από τα αδέρφια του Blake κάλεσε τις Αρχές, δηλώνοντας την εξαφάνισή του. Η μητέρα του ισχυρίστηκε πως «είχε να τον δει τουλάχιστον έναν χρόνο» και ότι «μάλλον πήρε τα βουνά, για να πάει σε ένα βουδιστικό καταφύγιο».

Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν και, ερευνώντας περισσότερο, ανακάλυψαν ότι η γυναίκα είχε μια νεκρή κόρη από το 2019, της οποίας τον θάνατο δεν είχε δηλώσει ποτέ! Τότε, έψαξαν όλα τα προηγούμενα μέρη που έμεινε η οικογένεια και ανακάλυψαν ένα καμένο βαρέλι, το οποίο περιείχε ανθρώπινα λείψανα!

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ανήκαν στους Blake και London, με τον ιατροδικαστή να υποστηρίζει ότι βασανίστηκαν πριν δολοφονηθούν και διαμελιστούν, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκαν στο βαρέλι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των παιδιών που επέζησαν, η London αντιμετώπιζε νοητικά προβλήματα, ενώ όλα τους ζούσαν σε άθλιες συνθήκες. Συγκεκριμένα, έμεναν νηστικά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, ενώ κέρδιζαν νερό και τροφή, γράφοντας «απολογίες για τους λόγους που ήταν άτακτα».

Επίσης, η Avantae Deven τα χτυπούσε τακτικά και τόσο πολύ, ώστε χρειαζόταν η μετακομιδή τους σε νοσοκομείο, όπου, όμως, δεν τα πήγαινε… Αντιθέτως, φρόντιζε η ίδια τις πληγές τους και τις άλειφε με μέλι, για να κλείσουν.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα παιδιά πέθαναν από τα βασανιστήρια που υπέστησαν και πλέον η μητέρα τους κρατείται χωρίς εγγύηση, κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των δύο παιδιών της, ενώ τα υπόλοιπα τρία στάλθηκαν σε κοινωνικές υπηρεσίες.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X