ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ο Απόστολος Λύτρας γιόρτασε στον Κορυδαλλό»

Η νέα ζωή στη φυλακή – Καπνίζει συνέχεια και αποφεύγει την κουβέντα

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται για 12η μέρα στη φυλακή κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του και ο ποινικολόγος φέρεται να προσαρμόστηκε αμέσως στις συνθήκες εγκλεισμού στον Κορυδαλλό.

Συγκεκριμένα, φέρεται να καπνίζει πολύ –άγνωστο αν επιτρέπεται στο κελί του, καθώς ο ένας συγκρατούμενος έκανε πρόσφατα εγχείρηση στον πνεύμονα-, ενώ διαβάζει συνέχεια βιβλία.

Επίσης, παίρνει μέρος στα συσσίτια των φυλακών, ψωνίζει από το κυλικείο, χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο τις ώρες που επιτρέπεται, αλλά αποφεύγει να προαυλίζεται, φροντίζοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, ο ποινικολόγος για αυτό τον λόγο δεν μπαίνει σε συζητήσεις με συγκρατούμενούς του, ώστε να μη δώσει τροφή για συζητήσεις σχετικά με την κακοποίηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Επιπλέον, η εκπομπή του Mega ανέφερε πως ο Απόστολος Λύτρας γιόρτασε την ονομαστική εορτή του στη VIP πτέρυγα που βρίσκεται, μαζί με την πρώην σύζυγο και τις κόρες του.

Σημειώνεται, ότι ο Απόστολος Λύτρας περιμένει την κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή και με μια μικρή ομάδα συνεργατών του, αναλύει τα δεδομένα και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση