ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέκα μέλη της Χεζμπολάχ έχουν αιχμαλωτιστεί-ΒΙΝΤΕΟ

Δέκα μέλη της Χεζμπολάχ έχουν αιχμαλωτιστεί και ανακρίνονται - Εντοπίστηκαν νέα τούνελ

24news team

Οι IDF δήλωσαν ότι οι δυνάμεις της Ταξιαρχίας Γκολάνι σκότωσαν δεκάδες πράκτορες της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο χθες, εντόπισαν δύο αποθήκες γεμάτες με όπλα, συμπεριλαμβανομένων οβίδων, όλμων, πυραύλων και αντιαρματικών κατευθυνόμενων πυραύλων, που βρίσκονταν σε μη στρατιωτικό περιβάλλον και βρήκαν εισόδους σε τέσσερα φρεάτια που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες για καταφύγιο και αποθήκευση όπλων.

Επιπλέον, σημείωσαν ότι κατά τη διάρκεια μιας από τις δραστηριότητές τους, οι στρατιώτες εντόπισαν τρομοκράτες οι οποίοι εκτόξευσαν εναντίον τους έναν αντιαρματικό πύραυλο και τράπηκαν σε φυγή, ενώ η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ «απάντησε» στο συγκεκριμένο χτύπημα.

Δέκα μέλη της Χεζμπολάχ έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται από τις IDF

Πηγή αποκάλυψε σήμερα στο Sky News Arabia ότι το Ισραήλ έχει συλλάβει 10 μέλη της ομάδας Χεζμπολάχ, από την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων στο νότιο Λίβανο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ίδια πηγή εξήγησε ότι μεταξύ των αιχμαλώτων της Χεζμπολάχ, υπάρχουν τέσσερις που ανήκουν στις δυνάμεις της ομάδας Radwan, συμπεριλαμβανομένου ενός διοικητή πεδίου. Οι συγκεκριμένοι ανακρίνονται επί του παρόντος από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.

Πηγή: Protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X