ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκότωσε φίλο του και έστειλε φωτογραφία στη σύντροφο του νεκρού

Θύμα των πυροβολισμών και η σύζυγος του δράστη

Ένας άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του μαζί με έναν κοινό τους φίλο και στη συνέχεια έστειλε φωτογραφία στη σύντροφο του δεύτερου τον νεκρό, ενώ έκανε διάφορα τηλεφωνήματα σε γνωστούς παραδεχόμενος την πράξη του.

Το φονικό έγινε το πρωί του Σαββάτου στις 14 Σεπτεμβρίου στην κομητεία Ρόουαν στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ και κατηγορούμενος είναι ο 44χρονος Jonathan Davon Freeman που συνελήφθη επί τόπου.

Στη συγκεκριμένη περιοχή έμενε το φιλικό ζευγάρι, αλλά εκείνη την ημέρα απουσίαζε η σύντροφος του νεκρού. Κάποια στιγμή δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Jonathan και στη συνέχεια έλαβε μια φωτογραφία που έδειχνε τον φίλο της Bryan Burr νεκρό από πυροβολισμούς και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Αμέσως, ειδοποίησε την αστυνομία και όταν οι αρχές έφτασαν στην οικία, εντόπισαν στο δρόμο σε κατάσταση πανικού τον 44χρονο, σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com. Ο ίδιος παραδέχτηκε το έγκλημα και πρόσθεσε ότι μέσα οι αστυνομικοί θα έβρισκαν δολοφονημένη και τη σύζυγό του, Terri Freeman.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες επί τόπου και μετά από έρευνα διαπίστωσαν ότι ήδη είχε τηλεφωνήσει σε γνωστούς και φίλους παραδεχόμενος το διπλό φονικό, ωστόσο χωρίς να ξεκαθαρίσει τους λόγους του εγκλήματος.

Πλέον, κρατείται χωρίς εγγύηση και έχει οριστεί ημερομηνία για την πρώτη εμφάνιση στο δικαστήριο, όπου αναμένεται να εξηγήσει γιατί δολοφόνησε τη σύζυγό του και τον κοινό τους φίλο.

 

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση