ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χαμός με την νέα φωτογραφία Αβέρωφ - Χαραλαμπίδου - Πού συναντήθηκαν

Ποζάρουν μαζί… χρόνια μετά την περιβόητη φωτογραφία

24news team

Αβέρωφ Νεοφύτου και Ειρήνη Χαραλαμπίδου φωτογραφήθηκαν ξανά μαζί και η εικόνα τους κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να την αναδημοσιεύουν συνεχώς.

Όπως γράφεται στις αναρτήσεις, ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ βρέθηκαν στην Ιρλανδία για να παρακολουθήσουν το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ. Εκεί τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός να χαμογελούν και η εικόνα τους έγινε viral. 

Βέβαια, το μυαλό, σχεδόν όλων μας, γύρισε πίσω στο παρελθόν, με την φωτογραφία που έκανε «θραύση», σχολιάστηκε πολύ και συνεχίζει να σχολιάζεται, όπου ο κ. Νεοφύτου ποζάρει με μουστάκι μαζί με την βουλεύτρια Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Σε παλαιότερες του δηλώσεις ο κ. Νεοφύτου αποκάλυψε και την συνεργασία που είχε με την κ. Χαραλαμπίδου την οποία συνέδεσε μάλιστα με την εν λόγω φωτογραφία.

«Ήμουν Πρόεδρος του Ευαγόρα και υπήρχε και η άλλη ομάδα του ΑΠΟΠ μια δεύτερη κατηγορία. Έκανα ένα χρόνο Πρόεδρος, δεύτερο, τρίτο είπα ''δεν πάει άλλο. Πρέπει να ενοποιήσουμε τις ομάδες… Ποιος ήταν ο σύμβουλος επικοινωνίας μου; Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου! Μα έχω και φωτογραφία με το μουστάκι», είχε πει.

Δείτε σε βίντεο τι είχε δηλώσει

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση